Thursday, August 28, 2008

چه کسی به مثلث شکسته اصلاحات رای می‌دهد

مسیح علی نژاد
http://masihalinejad.com/

چه کسی به مثلث شکسته اصلاحات رای می‌دهد؟

برای انتخابات حزبی و ورفتارهای تشکیلاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تا چه اندازه خبر و نظر و تحلیل و تفسیر می شود در رسانه ها جمهوری اسلامی پیدا کرد؟ همین انتخابات منظمی که حتی احمدی‌نژاد را هم به وجد آورد و چندین بار پیشنهاد مناظره به نامزدهای این انتخابات داده است . انگار این همه خبر و نظر فقط برای پر کردن صفحات روزنامه و ساعات رسانه است ورنه درس آموز نیست که نیست.
به موقع‌اش فصل انتخابات خودمان که برسد از ملا حسنی گرفته تا اصغر و اکبر و حسن و حسین و صغری و کبری همه می ریزند میدان و می شوند کاندیدای یک انتخابات آشفته‌ای که درست عین عروس آبله گرفته می ماند که یک سر دارد و هزار سودا.
وقتی رقص و رایحه خوشی و پایکوبی درخبرگزاری دولتی ایرنا و فارس جریان می یابد آدم نمی داند بخندد یا بگرید بر این همه انتظار نسلی که یک فصل ناب دیگر رسید و ملت بدبختی که دلخوش به تغییر اند، اینک باید بالای سر جنازه هزارپاره اصلاحات بر سر بکوبند و سرگردان باشند که آیا این مرده را با یک نفس تازه در گلو دمیدن می توان زنده کرد یا باید فاتحه اصلاحات را خواند.

آقای کروبی! آقای خاتمی! جناب هاشمی! ای اضلاع یک مثلث مطلق و بی عیب و نقص سیاست ایران که این روزها تنها نقص دولت احمدی‌نژاد به چشم تان آمد و فصل مدارا هم مختومه اعلام کردید، شما را که توان یک جلسه ساده هم اندیشی نیست تا پیکره ضعیف اصلاحات را اول از زمین نم دار تشکیلات خویش بلند کنید و روحی تازه در کالبدش بدمید ، چرا خرده بر دولت یکه تاز نهم می گیرید؟ شما که این همه اقتدار و اعتبار تان هیچ به کار سامان دادن گرههای شقه شقه شده اصلاحطلبان نیامد ولله بهتر است کماکان سکوت و مدارا پیشه کنید و بگذارید این دولت با همین اعتماد به نفسی که دارد بماند سرکار .

این همه جلسه و شام و نهار و صبحانه سیاسی در خانه و دفتر رسمی و غیر رسمی حضرات تشکیل شد تا مثلا اتحاد و انسجامی از سر گیرند و رای خاموش ملتی بی‌انگیزه را با ائتلاف و انسجام خویش منسجم سازند، حالا ناگهان اعتماد ملی کروبی را وارد میدان می‌کند و سازمان مجاهدین خاتمی را. به نظرم کارگزاران هم شرم نکند و هاشمی را بفرستد به میدان . خوب تنوری می شود. بیایید به میدان هرسه شما. ما هم از فردا از کار و زندگی می مانیم و می‌شویم میدان دارمعرکه هر کدام از ما در یک روزنامه و به تناسب اوضاع و احوال ناگزیر خویش آویزان گوشه قبای یکی از شما ها می شویم و سرآخر که آتش این تنور حسابی گر گرفت این مائیم که می سوزیم و شما هم خیالتان راحت که از بوی تند و نفرت انگیز تن و دل سوخته جوانانی که امیدشان را به اصلاحات بسته‌اند، کسی حالش بد نمی‌شود در عوض رقیب پیروز میدان می‌شود و عاقبت یک نسل بی اسطوره می‌ماند روی دست جامعه که نمی‌داند میان این همه مردان تشنه قدرت باید چه کند… فاتحه “تعین سرنوشت” و تغییر فضای سیاسی و چه می دانم اصلاحات و هر چه که روزنه امیدی بود را برای همیشه بخواند و بگذارد ابلیس پیروز مست سور عزای ما را به سفره نشیند یا این نق آخر را هم بزند تا بدانید برای ما اگر قرار باشد آتش بیار معرکه باشیم همان به که احمدی نژاد رئیس‌جمهورمان باشد و مدام سرمان پائین باشد از این همه تحقیرشدن‌های مکرر در خانه‌ای که به آن غریبیم.

حوصله نوشتنم نیست وقتی جدال اصلاح‌طلبان را برای قبای کهنه و زار ریاست جمهوری می‌خوانم و تحلیلی کهنه‌تر که تعدد کاندیدا را نیز از ملزومات رفتارهای حزبی می دانند و هیچ به روی خودشان نمی آورند که این همان مدل مدرن نادیده انگاشتن شعور ملت است که دولتی بی‌اتکا به حزب به قدرت می رسد و به گاه شکست و محقق نشدن وعده های انتخاباتی، ملت نمی‌داند چه تشکیلاتی در این وانفسا باید پاسخگو باشد و در اردوگاه اصلاحات برعکس آن صدق می کند. از این همه تعدد احزاب و شاخه شاخه شدن‌های بدون مرزبندی‌های روشن است که ملت باز همان همان سرگردانی را با خود یدک می‌کشد و نمی‌داند بلاخره چه کسی پاسخگوی به زمین ماندن وعده‌های اصلاح طلبان است . حالا شما اسمش را هر چه می خواهید بگذارید ولی این نسلی که من می‌شناسم دلش می سوزد برای اصلاحاتی که سرآمدان‌اش را توان تکثر و تربیت مدیران نوپا نبود و در عوض گروههای هجده گانه جبهه دوم خرداد شکل می‌گیرد که همه چهره‌های تکراری دست کم در دو یا سه حزب عضو هستند و هنوز همه باید دنبال چهره های سوخته و خسته‌ای چون هاشمی کروبی و خاتمی‌ باشند و غم‌انگیزتر آنکه این سه را هم توان مدارا با یکدیگر نیست تا چه رسد مدارا با ….
من که حسابم روشن است و اگر کروبی و خاتمی و چه می دانم چند بزرگمرد دیگر از حلقه اصلاح‌طلبان هم هوس خدمت به سرشان زد و نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم شدند و نام این هجمه به میدان را هم گذاشتند رفتار حزبی، ترجیح می‌دهم حاشیه نشین باشم. شما چطور؟ بدون آنکه به هیچ یک از این کاندیداها تندی کنید می‌توانید پاسخ دهید آیا در انتخاباتی که مثلث شکسته ، کروبی ، خاتمی و هاشمی اضلاع آن باشند شرکت می‌کنید؟
ازمهربانی حضرات اصلاح طلب به یکدیگر چنین بر می‌آید که یک بار دیگر قرار است ماجرای معین و مهرعلی زاده و کروبی و هاشمی و تکرر کاندیدا در انتخابات پیش رو تکرار شود و لابد تنها خیانتکاران میدان باز ما جماعت روزنامه نگار خواهیم بود که آن روزها هم مچ ما در ستاد انتخابات معین گرفته می‌شد و هیچ کس هیچ گاه به روی خودش نیاورد خیانتکاران واقعی آنانی هستند که شقه شقه می کنند نه آنانی که شقه شقه می‌شوند.


Wednesday, August 27, 2008

پاسخ جدید (!) به "جنبش(!) جدید (!) " بيداری "فرهنگی" سکولاريسم نو (!) و چه و چه یاجوجه و ماجوج

- دارالترجمه زبان یاجوجه و ماجوج -
http://che-0-che-0-che.blogspot.com/2008/08/blog-post_7222.html


شمارش معکوس پاسخهای "جدید تر(!) " و نوی نو
به "جنبش
(!)" بيداری "فرهنگی(!)" سکولاريسم نو(!) و چه و چه
.................................................................................


هر چی هم می‌گی بابا نمی‌خوام، عمو!... عمه!.. نمی‌خوام!... دوستانه می‌گی، مؤدبانه خواهش می‌کنی، آمرانه می‌گی، بی‌ادبانه می‌گی ... یاسین به گوش خر خوندنه!... بازم حاج خانم چگوه سکولاريسم (!) میرزادگی خردم دار از صدتا آدرس و به صدتا اسم برات "پیام" می‌فرسته:

 اNewSecularism-Farsi    سکولاریسم نو
From: Save Pasargad
Date: 2008/8/26
Subject: Jonbesh bidari farhangi


Jonbesh bidari farhangi
va talaash baraa ye be rooz kardan farhang kheradmadaar iran
جنبش بيداری فرهنگي
و تلاش برای به روز کردن فرهنگ خردمدار ايران

یاسین های دارالترجمه زبان یاجوج و ماجوج متاسفانه اثرنکرد که نکرد؛ طی یک سال و اندی / از یلدای پیرارسال !
این یاسین را دارالترجمه یاجوج و ماجوج بازم به ناچار "قرض" گرفته است!





Saturday, August 23, 2008

پسر عمه‏جانها و دختر عمه‏جانها ی وبلاگ نویسان آزاده و آزاد

عبدالقادر بلوچ




چو بینی بیگناه است و دار



این اسامی را به خاطر بسپارید:

ابراهيم مهر نهاد ( برادرکوچک يعقوب مهر نهاد)

فضل الرحمن چهراس(۱۶ ساله)

اسدالله شه بخش دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان

عبدالله سالارزهي
این‏ها چند نفری از اعضاي دربند "انجمن جوانان صداي عدالت سيستان و بلوچستان" هستند که مدتها بدون محاکمه زندانند و روزی از روزها اینجا یا آنجا همراه عده‏ای با عنوانی کلی اعدام خواهند شد.

پسر عمه‏جانها و دختر عمه‏جانها می‏توانند از الآن تهمتهای تروریستی و دلایل همکار بودن آنها با گروههای خشونت طلب استان را دست و پا کنند. وبلاگ نویسان آزاده و آزاد هم باید از حالا دست به کار شده لوگوی بعد از مرگشان را برای سر در وبلاگها و سوگواری آماده کنند. کار دیگری هم مگر می‏شود کرد؟

هنرمندانی که تنها بجرم شاد کردن مردم از خانه خویش آواره گشتند و غربت نشین و دور از یار و دیار رخت بربستند

اميريه
کوچه‌ ای هست که قلب من آن ‌را
از محله‌های کودکی ‌ام دزديده ا‌ست


تورج نگهبا ن

ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهرا
ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من ، تو بمان ، در دل و جان
ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تاراج خزان ، جور زمان
ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو


این چند بیت بالا از ترانه ای ایران که محمد نوری با استادی اجرا کرده میباشد سروده ترانه سرای متوفی تورج نگهبان یکی از بزرگترین ترانه سراهای معاصر ما که متاسفانه از نزد ما رفت از محسنات کارهای او این بود که متنوع بودند هم برای جوانان ترانه داشت هم برای پیشکسوتان هم برای موسیقی سنتی هم برای جاز وپاپ تا برای سیتار روانشاد مهر پویا اصولا ترانه سرایی با شعر گفتن تفاوت دارد وترانه سرا با شاعر با این تفاوت که ترانه سرا میتواند شاعر هم باشد اما شاعر نمیتواند ترانه سر باشد بنظر من کار شاعر راحتر نیز میباشد زیرا او شعر را برای خویش میسراید و هواداران ویزه خودرا نیز دارد اما ترانه سرا باید جامعه خویش را خوب بشناسد زمان را در نظر بگیرد یعنی بروز باشد مثلا اگرچه هنوز هم زیباست ترانه سرای امروز در عصر حاضر ماشین مشدی ممدلی را باید با اینترنت عوضش کند در صورتی باز کار شاعر راحتتر میباشد و نام کلاسیک برخود نهد و راجع به لیلی و مجنون ویا غیره غزلسرایی نماید

تورج نگهبان همانگونه که اشاره شد از معدود ترانه سراهایی بود که همواره در حال میزیست و به حال ترانه میسرود در این گفتگو خودش بیشتر در این مورد توضیح میدهد در نهایت ترانه سراها صنفی هستند مظلوم که چه بر گردن خواننده ها که موجب شهرتشان میشوند و چه جامعه که باعث شادیشان میگردند حق دارند که متاسفانه حقشان هم آنگونه سزاوارشان میباشد ادا نمیگردد تورج نگهبان که بیش از هفتصد ترانه سروده و تقریبا تمامی خواننده های نام آشنای ما آنها را خوانده اند بجرات میتوانم بگویم که هر کدام از ما با هر سلیقه ایی حتما چندتایی را دوست داشته وداریم و از برخی شاید خاطره ایی که امروز پی برده ایم خالقش کسی جزء تورج نگهبان نبوده روان او وتمامی کسانی بویژه هنرمندانی که تنها بجرم شاد کردن مردم از خانه خویش آواره گشتند و غربت نشین و دور از یار و دیار رخت بربستند شادباد و یادشان پیوسته گرامی.

در روح و جان من می مانی ای وطن
به زیر پا فتد آن دلی ، که بهر تو نلرزد
شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن
که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد

ازترانه ای ایران
گوش کنید
نگهبان و چهرهای قدیمی

عکسهایی دیگر با ترانه ایی از مرضیه

Thursday, August 21, 2008

به مناسبت دومین سالگرد "شنوندگان" و عمله جات و باغبونباشی پشت و رو ی خیلی زیاد مستقل (!) "گلهای" زمانه

بحث شیرین و چه و چه و چه نو


تبریکات دارالترجمه زبان یاجوج و ماجوج
به "شنوندگان" و عمله جات و باغبونباشی
پشت و رو ی خار دار خیلی زیاد مستقل (!) "گلهای" زمانه
..............


"به مناسبت دومین سالگرد آغاز به کار زمانه /

از ر
نگ گل روی زمانه تا رنج خار باغبان‌هاش .../

اما کار کردن ... برای رسانه‌ای ایرانی
که می‌خواهد مستقل هم باشد مشکلات خودش را دارد"!...

باغبونباشی "پشت و رو ی" خیلی زیاد مستقل (!) و خار دار

به وبلاگ نویسان (ی) پاسخ می دهم که به هر حال با داشتن وبلاگ و نوشتار خود تصویری از آنها در وبلاگستان وجود دارد ... و مسئول نوشته های خود هستند.
سوال اگر برای «دانستن» و «ابهام زدایی» باشد
حقی است که در زمانه کسی آن را نادیده نمی گیرد.
نظر بدهید ... نظر شما پس از تایید دبیر وب‌ سایت منتشر می‌شود


باغبونباشی "پشت و رو ی" خیلی زیاد مستقل (!) و خار دار

http://radiozamaaneh.com/blog/2008/08/post_113.html

سی و یکم مرداد 1387 - 21 آگوست 2008



بیش از 2200 نفر به فراخوان ائتلاف گروهها و فعالان جنبش زنان علیه لایحه «حمایت از خانواده» پیوستند


وبلاگ لایحه ی ضد زن
ائتلاف گروهها و فعالان جنبش زنان علیه لایحه حمایت از خانواده

2200 نفر
به فراخوان ائتلاف گروهها و فعالان جنبش زنان
علیه لایحه خانواده
پیوستند


بیش از 2200 نفر به فراخوان ائتلاف گروهها و فعالان جنبش زنان علیه لایحه «حمایت از خانواده» پیوستند.در میان امضا کنندگان ،اسامی شخصیت های برجسته فرهنگی ،سیاسی و اجتماعی با گرایش های مختلف فکری، سیاسی دیده می شود. امضاکنندگان اولیه این فراخوان ضمن انتشار این 2200 امضا اعلام کرده اند که ارسال امضا ها همچنان ادامه دارد و نام امضا کنندگان جدید در گزارش های بعدی اعلام خواهد شد *

متن کامل فراخوان و امضاها به این شرح است:

امروز سرنوشت خانواده های ایرانی، وارد مرحله حساس و تعیین کننده ای شده است. مجلس هشتم، تصمیم دارد تا لایحه ای را به نام «لایحه حمایت از خانواده» (که در میان فعالان جنبش زنان به «لایحه ضدخانواده« شهرت یافته) در مجلس شورای اسلامی به تصویب برساند. این لایحه که در شهریورماه سال گذشته (1386) از سوی دولت نهم به مجلس ارائه شد، در 18 تیرماه امسال (1387) به تصویب کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس رسید و هر روز بیم آن می رود که در صحن علنی مجلس به تصویب قطعی برسد.

در لایحه «ضدخانواده» بر «بی حقوقی» زن ایرانی در قوانین موجود صحه گذاشته شده است و نه تنها به لغو کامل قانون تعدد زوجات و تاکید بر «تک همسری» صحه نگذاشته، بلکه ازدواج مجدد مردان را صرفا به شرط تمکن مالی (و تعهدی بدون ضمانت اجرایی) تشویق می کند.

در لایحه «ضدخانواده» نه تنها بر مسئله «بی حقوقی کامل زنان در امر طلاق» تاکید کرده بلکه با طولانی کردن روند طلاق آنان را با دشواری های بیشتری مواجه ساخته است.

در لایحه «ضدخانواده» نه تنها ازدواج موقت (صیغه) برای مردان متاهل را منع نکرده، بلکه حتا لزوم ثبت این ازدواج را نیز منتفی دانسته است.

در لایحه «ضدخانواده» نه تنها حق بدون قید و شرط زنان برای اشتغال را به رسمیت نشناخته، بلکه بر ای تنها «پشتوانه» (از سر ناگزیری شان) یعنی «مهریه» نیز پیش از دریافت آن، مالیات تعیین کرده است.

در لایحه «ضدخانواده»، نه تنها هیچ اثری از «حمایت از خانواده» دیده نمی شود، بلکه با تایید قوانین عقب مانده و غیرانسانی، کانون خانواده های امروز را به سمت «تزلزل» و «ناپایداری» هرچه بیشتر سوق می دهد.

با توجه به موارد بالا، به روشنی می بینیم که در این لایحه، به جای «حمایت» از کیان خانواده، متاسفانه «ضدیت» با زندگی انسانی بین زن و مرد در خانواده ها موج می زند.

مفاد غیرانسانی «لایحه ضدخانواده» مذکور، درحالی از سوی دولت به طرزی «غیرمسئولانه» به مجلس ارائه شده، که ما هر روز شاهد فجایع انسانی ناشی از حضور قوانین نابرابر موجود بر زندگی میلیون ها خانواده ایرانی، افزایش حیرت انگیز جنایت و «خشونت» علیه زنان و کودکان، و روند تصاعدی افزایش انواع آسیب های اجتماعی (از جمله افزایش همسرکشی به واسطه نبود حق طلاق) در این کشور پهناور هستیم. دادگاه های خانواده مملو از پرونده زندگی های به بست رسیده ای است که اگر قوانین نابرابر موجود، تغییر می یافت، به یقین، رو به کاهش می گذاشت.

از این روست که ما امضاء کنندگان این فراخوان که سال هاست با تعهد و دلسوزی برای جلوگیری و کاهش فجایع انسانی ناشی از این قوانین تلاش کرده ایم، اکنون گرد هم آمده ایم تا در این مقطع سرنوشت ساز زندگی زن ایرانی، با شکل دهی به یک ائتلاف بزرگ بتوانیم با یاری گرفتن از هر روش ممکن و با اتکاء به هر آن چه در توان داریم و به پشتوانه همدلی و نیروی جمعی مان، از تصویب این لایحه ضدخانواده در مجلس جلوگیری به عمل آوریم.

به این سبب، دست یاری به سوی تمامی هموطنانمان دراز می کنیم، به سوی ایرانیان آزاده ای که به سرنوشت زنان کشورشان و نیز به زندگی عادلانه بین زن و مرد در خانواده ای بر مبنای انسانیت و عطوفت می اندیشند، از همه هم وطنان از هر گروه و دسته، و با هر ایدئولوژی و مرام و از هر قوم و مذهب و جنسیتی، در هر کجای عالم که زندگی می کنند تقاضا داریم با پیوستن به این ائتلاف و به کارگیری تجربه و توان شان، برای جلوگیری از تصویب این لایحه، زنان هموطن خود را یاری دهند.

گروه های اولیه ای که به این فراخوان پیوسته اند :

تغییر برای برابری

مدرسه فمینیستی

میدان زنان

کانون زنان ایرانی

کمیسیون بانوان دفتر تحکیم وحدت

مادران صلح

مجمع زنان اصلاح طلب

انجمن روزنامه نگاران زن ایران – رزا

کانون هستیا اندیش

کانون مدافعان حقوق بشر

کمیته حقوق بشر سازمان دانش آموختگان ایران(ادوار تحکیم)

اسامی امضا کنندگان:

انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی شریف / انجمن افزایش توسعه و مشارکت اجتماعی زنان/ انجمن پیام ایران / انجمن زنان آواي روز / انجمن زنان پارس / انجمن زنان ماباهم برابريم/ بخش ایرانی انجمن بین المللی جامعه شناسان بدون مرز / انجمن بین المللی جامعه شناسان بدون مرز- شاخه امریکا/ بنیاد عبدالرحمن برومند/ جامعه دفاع از حقوق بشر (LDDHI) / جامعه شناسان بدون مرز - ایران / جبهه ملی ایران- آلمان / خبرنامه انجمن اسلامی شریف / سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان / سايت مليون ايران / سایت صدای مردم / شبکه فرهنگی ایرانیان اروپا / فراکسیون آزادی عدالت توسعه در اتحاد جمهوری خواهان ایران/ فعالین حقوق بشر و دموکراسی در ایران / کانون پژوهش فرهنگ ایران – سوئد / کانون دانشجویان و دانش آموختگان مستقل استان قزوین / کانون دفاع از حقوق زنان و کودکان/ کانون فرهنگ و هنر / کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران/ کمپین یک میلیون امضا در کالیفرنیا / کمپین یک میلیون امضا در کویت / کمیته پی گیری داوطلبان کمپین / کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی / کمیته روابط عمومی کمپین یک میلیون امضا در تهران / کمیته روابط عمومی کمپین/ کمیته علیه خشونتهای ناموسی / کمیته گزارشگران حقوق بشر / کمیته مادران کمپین در تهران / کمیته هنری کمپین یک میلیون امضا در تهران / کمیتۀ کارگاههای کمپین یک میلیون امضا در تهران / کمیسیون زنان جبهه مشارکت ایران اسلامی/ مرکز فرهنگی زنان/ نشریه آینه شریف: نشریه واحد مطالعات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف/ نشریه الکترونیک جامعه شناسی ایران / نشریه خبرنامه انجمن شریف/ نشریه نما: نشریه واحد فرهنگ و هنر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف/ وب سایت ما زنان

آبتین آئینه/ آتسا احمدائی رفسجانی/ آتیه یوسفی/ آذر اصغرلو / آذر جزایری/ آذر جوان/ آذر غلام/ آذر قندریز/ آذر گیلانی/ آذر لاری/ آذر معصوم خانی/ آذر نارنجی/ آذرخش صادق زاده/ آذین بهرامی/ آرام شاهین فرد/ آرزو ترکتاز/ آرزو حیدری/ آرزو داهی/ آرزو شهیدی/ آرزو قاسمی/ آرزو کامران/ آرزو ناميان/ آرش اشتر/ آرش بهمنی/ آرش حسن نیا/ آرش صادقی/ آرش غفوری/ آرش ناظران/ آرش نجاریان/ آرش نصیری اقبالی/ آرشام قادری نژاد/ آرمیتا آتش بند/ آرمین قهقائی/ آرمین منتظری/ آریا زنگی آبادی/ آزاد علی اکبر/ آزاد مرادیان/ آزاده آریان/ آزاده آزاد/ آزاده احمدی/ آزاده بنال/ آزاده خرازی/ آزاده خسروشاهی/ آزاده رحماني/ آزاده سپهری/ آزاده سلطانی/ آزاده عبدالغنی/ آزاده فرامرزیها/ آزاده کاظمی/ آزاده کرمی/ آزاده ناظران/ آزده بهادران/ آزیتا رضوان/ آزیتا قاسمی/ آسا ادهی/ آسمان مقدم/ آسیه امینی/ آسيه سادات موحد رضايي/ آسيه صوفي/ آفاق ذاکر/ آفاق سرلک/ آلما قوانلو/ آمنه شیرافکن/ آمنه قربانی/ آمنه ميرهادي/ آمنه نصر/ آنا جمالی/ آناهیتا امیدی/ آناهید رمضی/ آندرانیک آندراسیان/ آوا انصاری/ آوا هندی/ آیدا سعادت/ آیدا ظریف/ آیدا قجر/ آیدا کنعانی/ آیدا نکونام/ آیدین حسنلو/ آیدین رحمانی/ آینده آزاد /

ابراهیم خوش سیرت سلیمی/ ابراهیم دینوی/ ابراهیم شاكری/ ابراهیم مرادی/ ابراهيم مددي/ ابوالفضل حاجی زاده/ ابوالفضل عابدینی/ احترام ذوالقدری/ احترام شادفر/ احسان راد/ احسان رمضانیان/ احسان قدكي/ احسان کاظمی/ احسان مقیمی/ احسان هوشمند/ احمد اسکندری/ احمد باطبی/ احمد خانی/ احمد ذاکر/ احمد زاهدی لنگرودی/ احمد زیدآبادی/ احمد کریمی/ احمد محصل/ احمد مطلایی/ احمد معصومی/ احمد مقیمی/ احمد مهدی زاده/ احمد نادری/ احمد نجاتی/ احمد نگارستانی/ اختر اسلامی/ اختر بزازی/ اختر شیر محمدی/ اختر قاسمی/ اذر ازاد/ اردوان بيانی/ ارژنگ نجاریان/ ارسلان فلاح/ ارغوان اسعدی/ ازرا خاصی/ اسدالله علی محمدی/ اسدالله نگارستانی/ اسرا تفت/ اسفندیار بهارمس/ اسکندر امینی/ اسماعیل محمدی/ اسماعيل نوری علا/ اسو احودی/ اشرف السادات امید مهر/ اشرف چیتگرزاده/ اشرف خسروی مقدم/ اشرف سویدایی جم/ اشرف عزیزی/ اشرف فهیمی/ اشرف مصطفوي/ اشکان تهوری/ اشکان نکویی/ اصغر ایزدی/ اصغر زین الدین/ اصغر عبدی/ اعظم ابطحی / اعظم اكبرزاده/ اعظم ایران منش/ اعظم بابايي/ اعظم خانی/ اعظم سویدایی جم/ اعظم عظیمی / اعظم طالقانی/ اعظم ماهیدشتی/ اعظم مصطفوي/ اعظم موسوي/ افتخار ملکی بلسینی/ افرا شکرلو/ افروز قلمبر/ افسانه افشار/ افسانه خسروی مقدم/ افسانه غرنچائی/ افسانه لاری/ افسانه محاسنی/ افسانه محمدي فرد/ افسانه وفائي/ افشین فرهومند / افشین مقیمی/ اقئس جرونده/ اقدس رضواني/ اکبر جمالی/ اکبر زرگر/ اکبر عطری/ اکبر مهدی/ اکرم اسدی/ اکرم السادات علیجان زاده/ اکرم جعفری/ اکرم جمشیدی/ اکرم خسروی مقدم/ اکرم خیرخواه/ اکرم درشتی/ اکرم مرزبان/ اکرم مصباح/ اکرم مینویی/ اکرم ناطقی/ اکرم نظری/ اکرم همتی/ اكبر ملكي/ اكرم مصطفوي/ البرز احمدی/ المیرا علی حسینی/ الميرا نوري/ الناز انصاری/ الناز براتی/ الناز قدكي/ الناز مسلمی راد/ الناز ناطقی/ الناز نوري/ الهام احمند کامیابی/ الهام انصاری/ الهام بنايي/ الهام باقری راد/ الهام بیت الهی/ الهام رعایی/ الهام عاملی/ الهام عبادتی/ الهام قصیدیان/ الهام قیطان چی/ الهام مبيني/ الهام مجد/ الهام محسنی/ الهام معظمي/ الهام مهاجرين/ الهام هومین فر/ الهام یعقوبی/ الهه آریان پور/ الهه امانی/ الهه بیت الهی/ الهه خرم دره/ الهه ظهوریان آزاد/ الهه عبدی/ الهه عراقی/ الهه فقیهی/ الهه کولایی/ الهه گلبری/ الهه مبینی/ الهه مسیح خواه/ الهه معظمي/ الهه موسوي/ الهه نگارستانی/ الهه هیکس/ الینا آذری/ الینا خرم دره/ ام البنین ابراهیمی/ امید ایران مهر/ امید فهامی/ امید کلانتری/ امید کوهی/ امید معماریان/ امیدرضاکمانی/ امیر امیرقلی/ امیر بیت الهی/ امیر جواهری لنگرودی/ امیر حسین گنج بخش/ امیر خسرو دلیرثانی/ امیر سلیمی ها/ امیر شریعت زاده/ امیر طیرانی/ امیر قادرمرزی/ امیر کامکار/ امیر کاویانی/ امیر کنعانی/ امیر کیانی/ امیر محمد پیام/ امیر ملکی/ امیر هوشنگ افتخاری راد/ امیر یعقوبعلی/ امیرحسین عبدی/ امیرحسین علوی/ امیررضا درشتی/ امیرعباس نخعی/ امیرمهدی کرمانی/ امیلی امرایی/ امین شاه سیا/ امین فهامی/ امین محمدی/ امین موحدی/ امینه بانو امینی/ امير حسين نعمت الهي/ اميرحسين خورشيدفر/ اميرحسين مهدوي/ اميرمحمد طوسي/ امين قلعه اي/ امين نعمت الهي/ انور میرستاری/ انسیه نقوی/ انوش اسدی/ انوش جمالی/ انوشه واعظی پور/ اوختاي حسيني/ اولدوز صادق/ ایران پرورش/ ایران شالبافیان/ ایران طلایی/ ایراندخت امیدوار/ ایراندخت زین العابدین/ ایراندخت فامیلی/ ایرج باقرزاده/ ایرج شکری/ ایرج هاشمی زاده/ ایزدی کاظم/ ایلقار صمدزاده/ ایلیا ماهان/ ایلیا وکیلی/ ایمان براتیان/ ایمان فهامی/ ايرج اورجی گيوی/ ايرج جمشيدي/ ايزان دهقاني تفتي/ ايمان براتي/ امیر محمد نصیری/

بابان سقزی/ بابک زمانی/ بابک مهر پور/ باربد گلشیری/ باقر علایی/ بامشاد تابناک/ بپژن شاملو/ بتول ایمانی/ بدرالسادات مفیدی/ بدرالسادات میردامادی/ بلال مرادویسی/ بنفشه حجازی/ بنفشه رضایی/ بنفشه رمضانی/ بنفشه رمضانی یگانه/ بنفشه شمس/ به آفرید هزارمرد/ بهار به ساز/ بهار رضایی/ بهار مجدزاده / بهار ناصر آبادي/ بهاره اميري/ بهاره سعادتی/ بهاره فامیلی/ بهاره مرادی/ بهاره مهرنژاد/ بهاره میرزا حسین/ بهاره هاشمي/ بهجت داداشی/ بهرام بابایی/ بهرام چوبینه/ بهرام چهاردهی/ بهرام رفیعی / بهرنگ فامیلی/ بهروز بهرمن/ بهروز شایسته نیا/ بهروز محمودیان/ بهزاد امیری/ بهزاد توفیقیان/ بهزاد حق پناه/ بهزاد مهرانی/ بهزاد مهرداد/ بهزادکریمی/ بهشید نجفی/ بهمن احمدی امویی/ بهمن امینی/ بهمن رضاخانی/ بهمن یعقوبی/ بهناز جوادی/ بهناز شکاریار/ بهناز كیانی/ بهناز مهرانی/ بهنام هلاکویی/ بهنوش عامری/ بی بی جان حیدری/ بیان سبحانی/ بیان محمودی/ بیتا طاهباز/ بیژن پیرزاده/ بیژن دادگری/ بیژن مشاور/ بیژن مهر/ بیژن همتی/ بيتا ميرسلطاني/

پانیذ امیدی/ پرتو نوری علاء/ پردیس گرامی/ پرستو ابريشم/ پرستو اله یاری/ پرستو انتصاری/ پرستو خاصی/ پرستو سرمدي/ پرناز عظیما/ پروانه آل بویه/ پروانه قاسمی/ پروانه قاسمیان/ پروانه موسوی/ پروانه ناطقی/ پروانه وحیدمنش/ پرویز میرمکری/ پرویز اعتباریان/ پرویز حدادی زاده/ پرویز داورپناه/ پرویز قلیچ/ پرویز میر مکری/ پرویس ولواویون/ پروین اردلان/ پروین بختیارنژاد/ پروین پرهیزکاری/ پروین جلائی/ پروین دخت سرجویی/ پروین ذاکری/ پروین ذبیحی/ پروین سینایی/ پروین شیوا/ پروین ضرابی/ پروین فرازی/ پروین كهزادی/ پروین ملک/ پروین میرزا پور/ پروین یمینی/ پرویندخت مهرعلی زاده/ پروين ذبيحی/ پروين فرهنگ/ پری سیما اکبری/ پری عسگری/ پری غنی فر/ پریا میرحاج/ پریا نعمتی/ پریچهر کیانی/ پریس عطاران/ پریسا آیین دار/ پریسا احمدیان/ پریسا ادیب زاده/ پریسا افخمی/ پریسا انصاری/ پریسا بروجنان/ پریسا جوادی/ پریسا خیاطان/ پریسا راکعی اصفهانی/ پریسا روشنفکر/ پریسا صحتی/ پریسا قائمی/ پریسا کاکائی/ پریسا کریمی/ پریسا مقدم / پریسا ناظم زاده/ پریسا یوسفی/ پریش پاهکین/ پریناز خیاطان/ پریوش مومنی/ پریوش نوروزی/ پري فرزان/ پژهان مختاری/ پگاه طالبیان/ پگاه محمد زاده درآبادي/ پگاه مرادی/ پگاه نعيمي/ پگاه یوسفی/ پوران فرخزاد/ پوران مصطفوي/ پوریا فرید/ پوریا گل محمدی/ پویا احمدی/ پویا حسینی/ پویا سوداوری/ پویا علی پناه/ پویا ماهان/ پویا نعمت الهی/ پویان حاج باشی/ پویان سرداری/ پویان فخرایی / پویه مددی/ پويا دانشور/ پويا نظري/ پیام آزمون / پیروز انتخابی/ پیمان انجیدنی/ پیمان جعفری/ پیمان ملاذ /

تارا سپهری فر/ تارا عظيما/ تارا نجد احمدی/ ترانه بنی یعقوب/ تقی رحمانی/ تلی پدرام پور/ تندیس مرزوقی/ توران السادات مصطفوي/ توران كوزه گري ابهر/ تورج پارسى/

ثریا جمالی / ثریا کیانی/ ثریا یعقوبی/ ثریا یوسفی/ ثريا آزادفر/ ثریا فلاح/

جان هنربخش/ جبار عزيزي/ جعفر پناهی/ جلوه جواهری/ جلیل محمودی/ جمشید آیین دار/ جمیله غره باغی/ جميله نعمت الهي/ جواد صفوی زاده/ جواد لگزيان/ جواد واعظی پور/ جوانمير مرادي/ جولیا آذر/ جهانگیر حسن زاده/

چیمن جوانرودی/ چیمن سروی/ چيا انفرادي/

حامد رفیعی/ حامد منزه/ حامد یوسفی/ حبیب الله پیمان/ حجت انصاری/ حجت کسرایان/ حدیث اله وردی/ حدیث جاودانی/ حديث السادات وكيليان/ حدیقه شریعت زاده/ حرمت ميرهادي/ حسام حسینی/ حسام موحدی/ حسن آل طه/ حسن احمدی/ حسن افتخار اردبیلی/ حسن بهگر/ حسن رحیمی بیات/ حسن زارع زاده اردشیر/ حسن شریعتمداری/ حسن صاقی/ حسن عربزاده حجازی/ حسن ماهان/ حسن محمدی/ حسن مرتضوی/ حسن نادری/ حسن یوسفی اشكوری/ حسین باقر زاده/ حسین بهادری/ حسین تجلی نژاد/ حسین جعفری/ حسین جاجبیان/ حسین خرمی/ حسین خسروی/ حسین رزاقی/ حسین رفیعی/ حسین سلیمیان/ حسین شاه حسینی/ حسین شریفی/ حسین عبده تبریزی/ حسین عبدی/ حسین عزیزخانی/ حسین علوی/ حسین مجاهد/ حسین مدنی/ حسین میر مبینی/ حسین نظامی/ حسین نورانی نژاد/ حسین نوری زاده / حسين فرشادبخت/ حسين نوراني نژاد/ حشمت اله صفایی/ حشمت طبرزدی/ حصيبه سبحاني/ حکیمه صادقی نژاد/ حمید آصفی/ حمید احراری/ حمید احمد زاده/ حمید جعفری/ حمید حدیثی/ حمید حسامی/ حمید رضا حضرتی/ حمید سرداری/ حمید فرخنده/ حمید کاشانی/ حمیدرضا اکبریه/ حمیدرضا سلیمی/ حمیدرضا صمدی/ حمیدرضا عسگرنژاد/ حمیدشرقی / حمیده تقی زاده/ حمیده جبارزادگان/ حمیده دهخدا/ حمیده سعیدی/ حمیده نظامی/ حمیده هوشیار موئد/ حميد آزرم منش/ حميد حميدي/ حميد نعمت الهي/ حميدرضا ابراهيم زاده/ حميده جوكار/ حميده جيرودي/ حميده نعمت الهي/ حميرا ميرهادي/ حنیف رهبری/ حنیف یزدانی پور/ حورا وکیلی/ حوریه اسماعیلی/ حوریه خسروشاهی/ حوریه عابدی/

خالد محمد زاده/ خاور هادي پور/ خدیجه عنبرستانی/ خدیجه مقدم/ خديجه كامران/ خسرو خواجه نوری/ خلیل هراتی/ خندان حنیفی/ خورشید سرحدی/ خورشید عابدین /

داریوش راد/ داریوش عبدالمالکی/ داریوش لواسانی/ داود نوائیان/ داوود رضوي/ درياستايش/ دکتر گرجی مرزبان/ دکتر مصطفی معین/ دنا رضوی/ دنیا جابریان/ دیبا مشعفی

رابعه ذبیحی/ راحله بکتاش/ راحله حسینی/ راحله دهقانی/ راحله سادات آينه ساز/ راحله صبوحی/ راحله عسگری زاده/ راحله مهربان/ راشل آرامیان/ راضیه خاتون مرادی/ راضیه سیوندی/ راضیه کارگر/ راضیه مقدس زاده/ راضیه نصیری/ رامین جمشیدبیگی/ رامین زارع/ رامین صفی زاده/ رامین مولائی/ ربابه میر شکاری/ رحمان رضائی/ رحمان كارگشا/ رحمت الله برهانی/ رحیم رضائی/ رحیم عبدالرحیم زاده / رخساره مکرمی/ رخساره هنر/ رخشان بنی اعتماد/ رخشان خانی/ رزا قراچورلو/ رزیتا قزل باش/ رزیتا معصومی/ رسول براتیان/ رسول دادمهر/ رشدان پیرو/ رشید اسماعیلی/ رضا آل طه/ رضا اسلامی/ رضا اغنامی/ رضا براهنی/ رضا بی شتاب/ رضا ترابی/ رضا خاصی/ رضا دلبری/ رضا رئیس طوسی/ رضا زراعتي/ رضا سیاوشی/ رضا شاه حسینی/ رضا صفری/ رضا طهماسبی/ رضا عباسیان/ رضا عزیزی نژاد/ رضا علیجانی/ رضا فانی/ رضا قاضی نوری/ رضا کريمي دره شوري/ رضا گوهرزاد/ رضا ماهان/ رضا مرزبان/ رضا مظاهری/ رضا نکویی/ رضوان شاهویی/ رضوان مقدم/ رضوانه فلاحتی/ رضی دادخواهان/ رفعت رنجبران لنگرودی/ رقیه اسداللهی/ رقیه زارع پورحیدری/ رقيه شيري/ روئین عطوفت/ روجا باطبي/ روجا بندری/ روح اله آقا صالح/ روح انگيز بيات/ روحی افسر/ روحی شفیعی/ روزبه فرهومند/ روزبه كریمی/ روزبه میرچرخچیان/ روشنک قریشی/ روفیا قادری/ رومينا ملكي/ روناک رشیدی/ رویا آمون/ رویا پازوکی/ رویا پاکزاد/ رویا درشتی/ رویا صحرایی/ رویا طلوعی/ رویا کاشفی/ رویا مالکی/ رویا محمدی/ ریحانه تاجیک/ ریحانه حقیقی/ ریحانه صابر/ ریحانه طیبی/ ريحانه سادات آينه ساز/

زارا امجدیان/ زارا سعید زاده/ زانيار احمدي/ زری شیرازی/ زری طبائی/ زری فرشید/ زری نظری/ زري جوكار/ زکا خسروشاهی/ زلال يوسفي/ زویا مهرجو/ زهرا آرمان پور/ زهرا ابراهیمی/ زهرا اسماعيلي/ زهرا اكبرزاده/ زهرا امیدی/ زهرا بی شتاب/ زهرا بیات/ زهرا جانی پور/ زهرا جعفری/ زهرا جلالی/ زهرا خطیب منش/ زهرا خیر اندیش/ زهرا دمرچلی/ زهرا دیانی/ زهرا ذولفعلی زاده/ زهرا سخی/ زهرا سلطان الله اكبري/ زهرا شادمان/ زهرا شریف/ زهرا صادقی/ زهرا صفاییان/ زهرا ضیاء/ زهرا عبداللهی خوش مردان/ زهرا عرب بافقی/ زهرا عزیزی مقدم/ زهرا غزنوی/ زهرا غلامی/ زهرا قلعه بانی/ زهرا مالکی/ زهرا مصطفوي/ زهرا مینویی/ زهرا نبی/ زهرا نیک منش/ زهرا وزیری/ زهرا ولي زاده/ زهرا همتی/ زهرا یوسفی/ زهره آقاياني/ زهره اسدپور/ زهره اکبری/ زهره امین/ زهره ایرانمنش/ زهره تنکابنی/ زهره دلفان/ زهره رجبی/ زهره سلحشور / زهره شجاعی/ زهره فامیلی/ زهره قاسمی/ زهره کریم نیا/ زهره معینی/ زهره نیک خواه/ زهره واعظی/ زیبا فارسیجانی/ زیبا یزدانی/ زینب اسماعیلی/ زینب اکبری/ زینب ایلخانی زاده/ زینب پیغمبرزاده/ زینب جعفری/ زینب خدادادی/ زینب رشیدیان/ زینب رهگری/ زینب نعمت زاده/ زینب نوری عصری/ زینت اکبر شاهی/ زيبا محمدي/ زينب تهماسبي/

ژاکلین اوراهی/ ژاله درشتی/ ژاله سالاري/ ژاله سلطان لو/ ژیلا بشیری/ ژیلا بنی یعقوب/ ژیلا شریعت پناهی/ ژیلا گل عنبر/ ژینا مدرس گرجی/ ژيلا احمدي سبزه خاني/

ساچلی افلاکی/ سارا ابراهیمی/ سارا ايمانيان/ سارا رضایی/ سارا روشن/ سارا سرابی/ سارا صنعی/ سارا علایی/ سارا غنی زاده/ سارا کریمی/ سارا لقايي/ سارا لقمانی/ سارا محمدی/ سارا معظمیان/ سارا نسایی/ سارا نعمت الهي / سارا نیری/ سارا یاری/ سارگل هاشمی/ ساره خلیفه/ ساسان سلیمی/ سالومه مرادی/ سام آقایی/ سام الدین ضیائی/ سام نصرتی/ سامان سفرزایی/ ساناز الله بداشتی/ ساناز پاک نژاد/ ساناز ذاکر/ ساناز کریمی/ ساناز محسن پور/ سانیا شعبانی/ سپهر سلیمی/ سپیده آل طه/ سپیده پورمحمدی/ سپیده صباغ/ سپیده عابدین/ سپیده مختاری/ سپيده سلامي/ سپيده صباغ/ سپيده ميرجعفري/ ستار اميني/ ستار لقايي/ ستاره جمشیدی/ ستاره مير جعفري/ ستاره نعمت الهي / ستاره هاشمی/ سجاد صاحبان زند/ سجاد نعیمی پور/ سجاد نيكنام/ سحر افاضلی/ سحر پورمحمدی/ سحر تحویلی/ سحر رضا زاده/ سحر روان/ سحر صباغ/ سحر طلوعي/ سحر عجمي/ سحر قنواتی/ سحر مفخم/ سحر موقتی/ سحر نصیری/ سحر نقي زاده/ سرور شهبازی/ سرور قرایی/ سعید احمدی/ سعيد ترابيان/ سعيد پورحيدر/ سعید پیوندی/ سعيد حبيبي/ سعید رضوی/ سعید صاحب محمدی/ سعید صحرایی/ سعید عبدی/ سعید فلاح زاده/ سعید لیلاز/ سعید مدنی/ سعید نعیمی/ سعیده اسدی زاده/ سعیده اسلامی/ سعیده اکبری/ سعیده رنجبرنژاد/ سعیده صدیقی/ سعیده قنبرپور / سعيده شهبازي/ سعيده غلامي/ سعیده یوسفی/ سكينه دهقاني تفتي/ سلماز کیانی/ سلماز مقدم/ سلیمان رضائی/ سلیمان محمدی/ سليمان فرهاديان/ سمانه خادمی/ سمانه رضایی/ سمانه عابديني/ سمانه گرامی/ سمیرا افخمی/ سمیرا ثابت/ سمیرا جانو سپه/ سمیرا شاهقای/ سمیرا کیانی/ سمیرا مقدم/ سمیرا سیوندی/ سمیه ایل بیگی/ سمیه باقربیگی/ سمیه جعفری/ سمیه دهقان/ سمیه ذهبی/ سمیه رشیدی/ سمیه صالحی/ سمیه فرید/ سمیه کیانی/ سمیه لطفی خلق/ سمیه نجفی/ سمیه نصیری/ سمیه وکیلی/ سميرا توكليان/ سميه قياسي/ سودابه اردوان/ سودابه سیرجانی/ سودابه فرخ نیا/ سودابه محمدخانی/ سودابه مهدی زاده/ سوده شعبانی/ سوران کمانگر/ سوزان ذاکر/ سوزان نعمتی/ سوسن حمیدی/ سوسن رونقی/ سوسن شعبانی/ سوسن طهماسبی/ سوسن کهن دژ/ سوسن كوزه گري ابهر/ سوگل خرازی/ سولماز احمری/ سولماز رحیمی/ سولماز قدكي/ سولماز مهدی نژاد گرگاری/ سونیا پورمیرزاجانی/ سونیا غفاری/ سونیا هوشمند/ سهراب جباری/ سهند خبازان/ سهید امامی/ سهیل شهامت جو/ سهیل نکویی/ سهیلا بسکی/ سهیلا دهپناه/ سهیلا رضائی/ سهیلا سادات موسوی/ سهیلا ستاری/ سهیلا گلشاهی/ سهیلا منچهری/ سهیلا وحدتی/ سهيل آصفي/ سهيلا تنباكو زاده/ سهيلا زندي/ سهيلا شايق حق/ سیامک جهان بخش/ سیاوش خدایی/ سیاوش عبقری/ سیاوش قلی زاده/ سیاوش منتظری/ سید افشین امیر شاهی/ سید جعفر عباس زادگان/ سید حسین کبیری/ سید رضا میر فیضی/ سید علی اكبر موسوی خوئینی/ سید محمد سعیدی/ سید مهدی احمدپناه/ سید نریمان مصطفوی/ سیده وجیهه تشکری/ سیروس بهرمن/ سیلور اسپرینگ/ سیما حسین زاده/ سیمین ایمان زاده/ سیمین بهبهانی/ سیمین چایچی/ سیمین دولت آبادی/ سیمین دها/ سیمین مرعشی/ سیمین وخشوپور/ سیمیندخت فامیلی/ سيامك طاهري/ سياوش كريم زاده/ سيما حاجي زادگان/ سيما ماهروح/ سيمين نعمت الهي/

شادی ابوترابی/ شادی حامدی/ شادی صدر/ شادی قنبری/ شادی هاشمی/ شادی همتی/ شاهین اشکیانی/ شاهین ایرانی نژاد/ شاهين زينعلی/ شایان آزاد/ شايا شهوق/ شبنم احمدي/ شبنم رحمتي/ شبنم فدايي/ شبنم کشورگشای همایونی/ شراره قلي پور/ شراره میرزایی/ شرمین جمشیدی/ شعله ایرانی/ شعله شمس/ شفق احمدی/ شفق رحمانی/ شقایق درنشان/ شقایق کمالی/ شقايق صالحي زاده/ شکوفه آذر/ شکوه ميرزادگي / شلير انفرادي/ شمس پرجمی/ شمس رنجبر/ شمسي سادات آيينه ساز/ شمسي قدكي/ شورانگیز داداشی/ شهاب الدین شیخی/ شهاب فیضی/ شهاب مبشری/ شهاب میرزایی/ شهرام آقامیر/ شهرام رفیع زاده/ شهرزاد امیر سلیمانی/ شهرزاد کریمان/ شهرزاد باقری/ شهرزاد جهانیان/ شهرزاد ضرغام/ شهرزاد عالم فتحی/ شهرزاد كريمپور/ شهرزاد مفید/ شهروز صادقی/ شهره صادق نیا/ شهره محولاتی/ شهره نظرآهاری/ شهریار شریفی/ شهریار محمدی/ شهریار معجری کسمایی/ شهزاد قلي پور/ شهلا آریانا/ شهلا بهاردوست/ شهلا خاوری/ شهلا سویدایی جم/ شهلا سینایی/ شهلا شرکت/ شهلا شفیق/ شهلا عبقری/ شهلا فروزانفر/ شهلا قلي پور/ شهناز السادات موحد رضايي/ شهناز خاصی/ شهناز سختیان چی/ شهناز ضرغام/ شهناز غلامی/ شهناز كوزه گري ابهر/ شهناز لشکریان/ شهناز مکاری/ شهناز هاشمی/ شهین کوهی/ شهين شكاري/ شیدا پورمند/ شیدا سرلک/ شیدا شمس/ شیده رضایی/ شیرین اربابیان/ شیرین اردلان/ شیرین بنایی/ شیرین تبریزی/ شیرین خیابانی/ شیرین سعیدی/ شیرین شلیله/ شیرین طبیب زاده/ شیرین عبادی/ شیرین فامیلی/ شیرین قاسمی/ شیرین کریمی/ شیرین محمدی/ شیرین مومنی/ شیرین ناجی/ شیرین هاشمی/ شیما فرزادمنش/ شیما کاظمی نژاد / شیما کلباسی/ شیوا اصغرزاده/ شیوا بدیهی نژاد/ شیوا پیرایش/ شیوا توکلی/ شیوا دولت آبادی/ شیوا مقانلو/ شیوا نظرآهاری/ شیوا نوجو / شیواجعفری/ شيرين پيش گو/ شيرين كريمي/

صادق نقاش کار/ صادق نیک کار/ صادقه شیردل/ صالح جمشیدی/ صبا آذرپيك/ صبا موسوی/ صبا نجفی/ صبریه نجفی/ صبور کبیری/ صدف خرم خوي/ صدف خطيبي/ صدیقه افشار/ صدیقه امینی/ صدیقه بحرائی / صدیقه دبستانی/ صدیقه شالبافیان/ صدیقه شاهین پور/ صدیقه غیومیان/ صدیقه کشاورز/ صدیقه مصطفوی مباشر/ صدیقه مقدم/ صغرا امامی/ صغرا نوری/ صفار ساعد/ صفورا شهرباف/ صمد جمشیدی / صنم تمنا/ صنم دولتشاهی/ صنم موثقی/

ضیا صدرالاشرافی/ ضیاء مصباح/

طاهر احمدزاده/ طاهره احمدی دستجردی/ طاهره امیدی/ طاهره چاپ سنگ/ طاهره حسینی/ طاهره خسروشاهی/ طاهره دهقاني تفتي/ طاهره سعادتی/ طاهره شالبافیان/ طاهره طالقانی/ طاهره مصطفوي/ طلعت تقی نیا/ طوبا اسدالله/ طه حجازی/ طیبه راستگو/ طیبه عبداللهی/

عادله رضایی/ عارف امیدی/ عاطفه امینی/ عاطفه رضوي/ عاطفه سادات آيينه ساز/ عاطفه محمدی/ عالیه مطلب زاده/ عایرضا شیاسی/ عباس آبتین/ عباس باطبي/ عباس پوراظهری/ عباس تاج الدینی/عباس خسروی مقدم/ عباس شیرازی/ عباس عبدی/ عباس علی فتاح/ عباس قائم الصباحی/ عباس قبادي/ عبدالحسین تنهایی/ عبدالحسین صابر/ عبدالحسین قمی زاده/ عبدالرضا تاجیك/ عبدالکریم لاهیجی/ عبدالله احمدی/ عبدالله مومنی/ عبدالمجید الهامی/ عذرا کیانی/ عذرا مترجم/ عذرا هادي پور/ عذری دژم/ عرافه الیاسی/ عرفان مردانی/ عزت الله سحابی/ عزیز کرملو/ عزيز الله ملکي/ عسل اخوان/ عسل افشاری/ عسل پیرزاده/ عسل خرازي/ عسل محمدی/ عشرت آقاجانی/ عشرت عبدالهي/ عصمت اسپیار/ عصمت رضوی/ عطیه فرشاد نیا/ عطیه واعظی پور/ عطیه وحیدمنش/ عطيه احمد خاني/ عطيه جوكار/ عفت ماهباز/ عفت محمدپور/ علی اجاقی/ علی اخوان/ علی اسدیان/ علی اسلامی/ علی اشرافی/ علی اشرف ضرغامی/ علی اصغر رمضانپور/ علی اصغری/ علی افشاری/ علی اکبر امید مهر/ علی اکبر خسروشاهی/ علی اکبر محمدزاده/ علی اکبری/ علی اکبریان/ علی اکرمی/ علی اكبر اميني/ علی ایلبیگی/ علی بکایی/ علی جعفری/ علی جمشیدی نیا/ علی جمشيدي/ علی چهاردهی/ علی حدیثی/ علی حسین نیا/ علی حضوربخش/ علی خان علیزاده/ علی خوشنمک / علی دهقان/ علی رحیمی/ علی رضا باقری/ علی رضا بقایی زاده / علی رضا جباري/ علی رضا رجایی/ علی رضا رحيم نژاد/ علی رضا رنجي پور/ علی رضا رهبری/ علی رضا ساریخانی/ علی رضا صادقی/ علی رضا صرافي/ علی رضا عزیزی/ علی رضا قراباغي/ علی رضا کنعانی رو/ علی رضا كرماني/ علی رضا محمدی/ علی رضا مرادی/ علی رضا نظریان/ علی رضا نعمت الهي/ علی رضا نیلچی/ علی زرین/ علی ساعی/ علی سپندارند/ علی سعیدی/ علی سلطانی/ علی شاهنده/ علی صادقی/ علی طایفی/ علی عبدی/ علی عطروش/ علی علوی/ علی فاخری/ علی فتوتی/ علی قهاردهی/ علی کسایی/ علی کلایی/ علی محجوبی/ علی محمدی/ علی محمودی/ علی معظمي/ علی ملک زاده/ علی موشخیان/ علی مهدی قلی/ علی نژاد/ علی نعمت الهي/ علی نیکویی/ علی واعظی پور/ عماد الدین صائبی/ عماد بهاور/ عیسی سحرخیز/ عیسی قجاوند/

غزال دادور/ غزال شولی زاده/ غزال کیهان فر/ غزال محسن پور/ غزاله صباغ/ غزاله عسگری زاده/ غزاله هاشمي/ غزل مجد زاده/ غلام حبیبی/ غلامحسين دهقاني تفتي/ غلامحسين قياسي/ غلامرضا جعفری/ غلامرضا محمدی/ غلامعلی جعفری/ غزاله گلشن/

فؤاد مجیدی/ فائزه رضائی/ فائزه ضیایی/ فائزه محمدی/ فائزه مدرس گرجی/ فائه سیفی/ فاتح مردوخ/ فاخته زمانی/ فاطمه اجدادی ارانی/ فاطمه امینی/ فاطمه ایل بیگی/ فاطمه بابایی/ فاطمه باغانی/ فاطمه بختیاری/ فاطمه بیات/ فاطمه بیانی/ فاطمه پارسازاده/ فاطمه پیغمبرزاده/ فاطمه جعفری/ فاطمه جوكار/ فاطمه حمزوی/ فاطمه خاصی/ فاطمه خالد آبادي/ فاطمه خانی/ فاطمه دومانلو/ فاطمه دهقاني تفتي/ فاطمه دیر آبادی نژآد/ فاطمه ذاکر/ فاطمه رج آبادي گل عباسي/ فاطمه رشیدی/ فاطمه رضائی/ فاطمه زارعی/ فاطمه شجری/ فاطمه شهبازی/ فاطمه شیرازی/ فاطمه صادقی/ فاطمه صفاییان/ فاطمه عباسی/ فاطمه غزنوی/ فاطمه فرحانی/ فاطمه فرهنگخواه/ فاطمه قاسمی/ فاطمه قلي پور/ فاطمه کنعانی/ فاطمه کوثری/ فاطمه کهربایی/ فاطمه کیان ارثی/ فاطمه گنج کریمی/ فاطمه گوارایی/ فاطمه مالک/ فاطمه مسعودیان/ فاطمه مصطفوي/ فاطمه مقدم/ فاطمه مقیمی/ فاطمه موحدی/ فاطمه مهری/ فاطمه میرزازاده/ فاطمه نجاتی/ فاطمه نوروزی/ فاطمه همتی/ فاطمه یوسفی/ فایزه خسروی مقدم/ فتانه صادقی/ فتحیه زرکش یزدی/ فخری شادفر/ فخری محتشمی پور/ فخری نامی/ فخري سادات آيينه ساز/ فراز يكيتا/ فراصت ناصرآبادی/ فرامرزیغمایی/ فرانک چالاک/ فرانك حاج محمد تقي دولابي/ فرانك رجايي/ فرانك فريد/ فرج الله عسگری زاده/ فرح حلیلی نژاد/ فرح قادرنیا/ فرح موسوی/ فرخ امدادی/ فرخ تار/ فرخ قره داغی/ فرخنده جبارزادگان/ فردوس شهبازی/ فردين کريمی/ فرزاد تبریزی/ فرزاد مشیری/ فرزان فیروزه/ فرزانده روستايي/ فرزانه آئینی/ فرزانه امینی/ فرزانه ایل بیگی/ فرزانه تفرشی/ فرزانه حکمت آرا/ فرزانه دایی زاده/ فرزانه راجی/ فرزانه رسولی/ فرزانه رضایی/ فرزانه روحانی/ فرزانه سالمي/ فرزانه صالحی/ فرزانه صفوی/ فرزانه طاهری/ فرزانه قندریز/ فرزانه محجوب/ فرزانه مرادی/ فرزانه موثق نژاد/فرشاد آریا/ فرشاد کرمانیان/ فرشته بختیاری/ فرشته بهروزی نیک/ فرشته بیات/ فرشته جعفری/ فرشته جهانبخشی/ فرشته دهقان/ فرشته ذاکر/ فرشته رضایی/ فرشته سعدی زاده/ فرشته شیرازی/ فرشته صادقی/ فرشته قاضی/ فرشید مقدم سلیمی/ فرشید یاسایی/ فرناز جمشیدی/ فرناز سیفی/ فرناز عارفیان/ فرناز کمالی/ فرناز كوزه گري ابهر/ فرناز فیاضی آزاد/ فرنگیس احمدوند/ فرنگیس غلامی/ فرنوش امیر شاهی/ فرنوش بهرامی/ فرنوش تهرانی/ فرنوش هدایت/ فرنوش یادی/ فرود سیاوش پور/ فروزان امیدی/ فروغ سمیع نیا/ فروغ شریعت زاده/ فروغ قره داغی/ فروه امینی/ فرهاد پناهی/ فرهاد روشن/ فرهاد محمدنژاد/ فرهاد موحدنیا/ فرهاد یاسایی/ فرهنگ تولی/ فرهنگ قاسمی/ فریبا اختری/ فریبا پژوه/ فریبا پیله ور/ فریبا داوودی مهاجر/ فریبا شیران/ فریبا کیوانی/ فریبا کیوای/ فریبا مرادی پور/ فریبا محمدی/ فریبا مهدی نیا/ فریبا نظری/ فریبا یگانه/ فرید تولائیان/ فرید چاوشی/ فرید مصلحیان/ فریدون سحابی/ فریدون ضرغامی/ فریدون كشكولی/ فریده پورعبداله/ فریده جابری/ فریده جبارزادگان/ فریده حمیدی/ فریده خسروشاهی/ فریده رستمی/فریده شیران/ فریده عرب زاده/ فریده غائب/ فریده فیضیان/ فریده ماشینی/ فریده نظری/ فریده یزدی/ فریناز آرین فر/ فريبا قرباني/ فريبا محمدي/ فريد براتي/ فريد مصلحيان/ فريده موسوي/ فريما كوزه گري ابهر/ فلورا عباس نژاد/ فواد جمشیدی/ فهیمه صادقی/ فهیمه ضیایی/ فهیمه هیاتی/ فهيمه رسولي/ فیروز فیروزه/ فیروزه فولادی/ فیروزه معینی/ فیروزه مهاجر/ فيروزه رمضانزاده/

قادر رنجبر/ قاسم مهدیه خانی/ قدرت منصوری/ قدسی سرمست/ قمر قدكي/ قمری احمدی /

کاترین مارازاوا/ کاظم علمداری/ کاظم کاظمی نژاد/ کامبیز صبری/ کامران طاهباز/ کامیار علیار/ کامیل همتی/ کاوه آهنگری/ کاوه باشی/ کاوه رضایی/ کاوه قاسمی کرمانشاهی/ کاوه مطفری/ کبری شیرازی/ کبری کریمی/ کبری محیط رادی/ کبری یوسفی/ کبوده ولیانی/ کتایون آریا/ کریم اسفاری/ کریم پورحمزاوی/ کریم شامبیاتی/ کسری کریمیان/ کلصبا یزدانی/ کمال رضوی/ کورش جنتی/ کورش صحتی/ کوروش اعتمادی/ کوکب بهداروند/ کیان کیانی/ کیانا خسروی زاد/ کیانوش سنجری/ کیوان رفیعی/ کیوان صفدری/ کیوان مجملی/ کیوان مهرگان/ کیومرث حکیم/ کیومرث صابغی/ کیومرث ضرغام/ كتايون صالحي/ كماالدین بازرگانی/ كوهيار گودرزي/ كيارش نعمت الهي/ كيان مهر احمدي/ كيوان صميمي/ كيوان مهجور/

گلاره نصرتی/ گلاله امینی/ گلاله مرادی/ گلناز غبرانی لنگرودی/ گوهر بیات/ گوهر تقوی/ گوهر شمیرانی/ گوهر میرباقری/ گیتا عاملی/ گیتی پورفاضل/ گیتی خیرخواه/ گیتی صابر/ گیتی وقاری/ گیسو جهانگیری/ گيتا احمدي/

لادن برومند/ لادن جعفری/ لاله زینعلی/ لاله شیر محمدی/ لاله ضرغام/ لاله قدکپور/ لاله مبینی/ لقا دهدشتی/ لقمان امیدی/ لقمان قديري/ لوا زند/ لهراسب صالحی/ لی لی فرهادپور/ لیدا ابراهیمی/ لیدا شاهوار آهق/ لیدا محبی/ لیلا احمدپور/ لیلا الیکایی/ لیلا امیدی/ لیلا انصاری/ لیلا خاصی/ لیلا راوند/ لیلا رضائی/ لیلا سبحانی/ لیلا صحت/ لیلا صمدی/ لیلا عطایی/ لیلا فرزین/ لیلا قاسمی/ لیلا موری/ لیلا نامداری/ لیلا نظری/ لیلی خداوردی / لیلی ضرغام/ ليدا ملكي/ ليلا اسماعيلي/ ليلا سادات آينه ساز/ ليلی بهبهانی/

مائده کنعانی/ مارال سالک/ مارال سلحشور/ مارال فرخی/ ماريا صيادي/ مازیار حسینی/ ماشاءالله مدیحی/ ماکان افشار/ ماندانا حامدی/ مانلی دامغانیان/ مانی حکیم/ مانی فرازمند/ مجتبا کاظمی نژاد/ مجتبی اسدالهی/ مجتبی بیات/ مجتبی کنعانی/ مجتبی لچینانی/ مجید ادیبی/ مجید اسلامی/ مجید اعزازی/ مجید امیدوار/ مجید پیمان/ مجید شیروانی/ مجید محسنی/ مجيد تولايي/ مجيد ملكي/ محبوبه اسحاقیان/ محبوبه جلیلی/ محبوبه حسين زاده/ محبوبه حقیقی/ محبوبه خوارزمی/ محبوبه شاه حسینی/ محبوبه شهیدی/ محبوبه صادقی/ محبوبه عباسقلی زاده/ محبوبه كريمپور/ محبوبه محبی/ محبوبه مقدم/ محبوبه نصرالهی/ محبوبه نگارستانی/ محترم حبیبی/ محترم مهرجو نوا/ محسن ابولحسنی/ محسن احمدی/ محسن احمدی/ محسن جباری/ محسن جعفری/ محسن زمانی/ محسن سازگارا/ محسن عامري/ محسن مالجو/ محمد آشور/ محمد ابراهیم زمانی/ محمد اقدم/ محمد امیری/ محمد برزنجه/ محمد بسته نگار/ محمد بهزادی/ محمد بهزادي/ محمد بهشتی/ محمد بهفروزی/ محمد جعفري/ محمد جلالی چومه/ محمد جواد رجاییان/ محمد جواد مظفر/ محمد حسین غفارزاده/ محمد حیدری/ محمد خطیبی/ محمد درویش/ محمد رضا احمدیانی/ محمد رضا رضوی/ محمد رضا شاعری/ محمد رضا ولدخاني/ محمد رضا یدک/ محمد رضوانی/ محمد سلطانی فر/ محمد شانه چی/ محمد شمشکی/ محمد شوراب/ محمد شیخی/ محمد شیری/ محمد صابر/ محمد صاحب محمدی/ محمد صادق اسفندیاری/ محمد صادق ربانی/ محمد طالبی/ محمد عسگری/ محمد علی معظمي / محمد غزنويان/ محمد قهری/ محمد کاظم متولی/ محمد کریم کاشانی/ محمد کمالی/ محمد کنعانی/ محمد کیانی/ محمد كريم نعمت الهي/ محمد لطیفی/ محمد محمدی اردهالی/ محمد محمودی/ محمد ملکی/ محمد میرزاخانی/ محمد میرغیاثی/ محمد ميلاني/ محمد وطن چی/ محمد هادی پور/ محمدحسن عيلپور/ محمدرضا خلج/ محمدرضا سمسامی/ محمدرضا شالبافیان/ محمدرضا شیخی/ محمدرضا عدالتی/ محمدرضا ملک شاهی/ محمدرضا نظری/ محمدعلی شجری/ محمدعلی عسگري/ محمود پیروز رام/ محمود دل آسایی/ محمود سرلك/ محمود شاددل بصیر/ محمود عمرانی/ محمود نكوروح/ مختار باطولی/ مدیا مینایی/ مراد مرادی/ مراد همتی/ مرتضا صادقی/ مرتضی اسدالهی/ مرتضی الیکایی/ مرتضی سلطانیه/ مرتضی كاظمیان/ مرتضی مقدم/ مرتضی میرمشفعی/ مرجان پرورش محسنی/ مرجان شه پناهی/ مرجان فاضلی/ مرجان کاووسی/ مرجان لقايي/ مرجان نمازی/ مرسده خطيبي/ مرسده هاشمی/ مرضیه آریانفر / مرضیه بخشی زاده/ مرضیه پیراحمدی/ مرضیه حسین علی زاده/ مرضیه دادخواهان/ مرضیه رضائی/ مرضیه روستایی/ مرضیه سادات تشکری/ مرضیه مرتاضی لنگرودی/ مرضیه مقدس زاده/ مرضیه ولیان/ مرضيه حقاني/ مرکز فرهنگی زنان/ مروارید جعفری/ مریم آموسا/ مریم اسحاقیان/ مریم اسلامی/ مریم افشاری/ مریم افشاریان/ مریم امدادی/ مریم امیری/ مریم انصاری/ مریم برق نورد/ مریم بهرمن/ مریم پارسا/ مریم ثابت/ مریم جعفری/ مریم چراغعلی/ مریم چمنی فرد/ مریم حبیبی/ مریم حسین خواه/ مریم حسینی/ مریم خدارحمی/ مریم خسروشاهی/ مریم خنکبان/ مریم داراپور/ مریم دانوب/ مریم ذولفقار روشن/ مریم رحمانی/ مریم رحیمی/ مریم رضایی/ مریم زرین آبادی/ مریم زندی/ مریم سارویی/ مریم سید قله/ مریم شاهمرادی/ مریم شه پناهی/ مریم صادقی/ مریم صالحی/ مریم طیبی/ مریم عبد مقیمی/ مریم علیزاده/ مریم غزنوی/ مریم فراهانی/ مریم قاسمی/ مریم قالیچیها/ مریم قنبری/ مریم قیومی/ مریم کسایی/ مریم مالک/ مریم مجد/ مریم مجیدی/ مریم مرادی/ مریم ملکزاده/ مریم منتخب/ مریم میرزایی/ مریم میرزایی آزاد/ مریم نجاتی/ مریم نصر اصفهانی/ مریم نصیری/ مریم نکودست/ مریم نوری/ مریم هاشمی پور/ مریم یاسمین شیرازی/ مریم یوسفی/ مريم سالك/ مريم سفردوست/ مريم ضيا/ مريم قبادي/ مريم كاشي/ مريم كريمي/ مريم مصطفوي/ مريم مهدي فرد/ مريم ميرزا/ مريم نوايي/ مريم نيك فر/ مريم هادي پور/ مزدک بامدادان/ مزدک پورسعید/ مژده خلیقی/ مژده قراخانی/ مژده کامل/ مژگان آموسا/ مژگان تقی نیا/ مژگان ثروتی/ مژگان جعفری/ مژگان جعفریان/ مژگان کاووسی/ مستا عسكري جاويد/ مستوره برادران نصيري/ مسعود آذری/ مسعود آل طه/ مسعود اوراند/ مسعود بهنود/ مسعود پدرام/ مسعود پناهی/ مسعود شب افروز/ مسعود شکوری/ مسعود صادقی/ مسعود عباد/ مسعود لدنی/ مسعود همایونی/ مسلم محمودی/ مسی همتی/ مسیح آریا/ مشروطه صيادي/ مصطفا کاظمی نژاد/ مصطفی اخلاقی/ مصطفی اسدالهی/ مصطفی تنها/ مصطفی خداکرمی/ مصطفی فاضلی/ مصطفی فراهانی/ مصطفی مهر آیین/ مصطفي فارسيجاني/ مصطفي نعمت الهي/ مطهره یوشی/ مظفر صفری/ معصومه اسدالهی/ معصومه امیر خانی/ معصومه پورانیوسف/ معصومه شیرازیان/ معصومه صدوقی/ معصومه فیروزی/ معصومه لقمانی/ معصومه مرزبان/ معصومه محمدی/ معصومه ملكپور/ معصومه مهرام/ معین سهرابی/ ملوک شیرازی/ ملوک عزیززاده/ ملوک مصفا/ ملیحه السادات نکویی/ ملیحه تیره گل/ ملیحه جعفری/ ملیحه رزازان/ ملیحه صادقی/ ملیحه فهامی/ ملیحه محمدی/ منصور حيأت غيبي/ منصور رهبر/ منصوره بهکیش/ منصوره شجاعی/ منصوره هادي پور/ منظر نارنجی/ منظر ویسی/ منوچهر احتشامی/ منوچهر امری/ منوچهر جمشیدی/ منوچهر فاضل/ منوچهر فريد/ منوچهر فهانی/ منوچهر مقصودنیا/ منیر صبور/ منیر مظلومی/ منیره اخوان/ منیره برادران/ منیره جعفری/ منیره کاظمی/ منیره مقدم/ منیژه حبشی/ منیژه سعیدی/ منیژه فرد ابراهیم نیا/ منيرالسادات طباطبايي/ منيره ناميان/ منيژه پيروتي/ مني‍ه جيرودي/ موسا امیدی/ مولود سعیدی/ مولود شریعت زاده/ مونا اکبری راد/ مونا علیخواه/ مونا فلاح/ مونا محمدزاده/ مهتا احمدی/ مهتاب رجايي/ مهتاب صابونچی/ مهتاب محمدي/ مهتاب نعمت الهي/ مهتاب یاراحمدیان/ مهدی افشارنیک/ مهدی امینی زاده/ مهدی جلیلخانی/ مهدی جهانگیری/ مهدی حسن پور/ مهدی خانبابا تهرانی/ مهدی خوش سیما/ مهدی زمانی/ مهدی شیخ حسینی/ مهدی صراف/ مهدی صمدانی/ مهدی عسگری/ مهدی فتح الله زاده/ مهدی قلی زاده اقدم/ مهدی مردانی/ مهدی معتمدی مهر/ مهدی موید محسنی/ مهدی مهیوند/ مهدی ناطقی/ مهدی نور محمدی/ مهدی وفایی/ مهدی یوسفی/ مهدیه حاجی/ مهدیه حیدری فرد/ مهدیه ده صلاحی/ مهدیه سالاری/ مهدیه نوروزیان/ مهدي اصغري ميلاني/ مهدي رفعتي/ مهدي نوروزيان/ مهديه خالقي نيا/ مهراز امید مهر/ مهران اعتمادی/ مهران براتی/ مهران حسینی/ مهران شرقی/ مهران صادقی/ مهران فرجی/ مهران نظری/ مهرانگیز کار/ مهراوه خوارزمی/ مهرداد احمد زاده/ مهرداد اعتمادی/ مهرداد بزرگ/ مهرداد درویش پور/ مهرداد رستمی/ مهرداد شیرانی/ مهرداد مشایخی/ مهرداد ملكي/ مهرداد مهربد/ مهرداد نصیری/ مهرزاد غنی پور/ مهرشاد اعتمادی/ مهرناز جعفری/ مهرناز وطنی/ مهرنوش اعتمادی/ مهرنوش بیگ نژاد/ مهرنوش پورضیایی/ مهرنوش جعفری/ مهرنوش زنوزی/ مهرو ملالي/ مهری اسماعیل زاده/ مهری صالحی/ مهری کسمایی/ مهری یوسفی/ مهري كوزه گري ابهر/ مهزاد امید مهر/ مهسا توكلي/ مهسا جزینی/ مهسا حكمت/ مهسا درشتی/ مهسا کریم زاده/ مهسا کلانکی/ مهسا مجتهدی/ مهسا معصومی/ مهسا موذن/ مهشید پگاهی/ مهشید راستی/ مهشيد حمزه/ مهکامه صاحب نسق/ مهناز رضائی/ مهناز قلیچ خانی/ مهوش آزادمجد/ مهین خدایاری/ مهین خدیوی/ مهین رضوی/ مهین گل نیازی/ مهين علیبابايي/ مهين كوزه گري ابهر/ میترا احمدی/ میترا بیگدلی/ میترا رضایی/ میترا عالی/ میترا علی آبادی/ میترا نصرالهی/ میترا یوسفی/ میثم طهماسبی/ میر حمید سالک/ میرا قربانی فر/ میراندا سلامتی/ میرمحمود یگانلی/ میشا وکیلی/ میلاد ابراهیمیان/ میلاد غلامی/ میلاد مرادی/ میلاد مکری/ میمنت گلشنی/ مینا ارباب زاده/ مینا اسدزاده/ مینا بابایی/ مینا پناهی/ مینا حداد/ مینا راد/ مینا رستمیان مقدم/ مینا طهماسبی/ مینا غزنوی / مینا فهامی/ مینا قبادیان/ مینا کامران/ مینا کشاورز/ مینا مانی/ مینا مانی قلم/ مینا محمد/ مینا نصرالهی/ مینو خواجه الدبن/ مینو کیامان/ مینو مانی / ميترا رجايي/ ميترا صيادي/ ميرمحمود يگانلي/ ميلاد مكری/ مينا انصاري/ مينا ربيعي/ مينا شرفي/ مينا قبادي/ مينا يزدانيان/ موسی غنی نژاد/ مصطفی تاج زاده/ میهن جزنی/

ناتاشا زارعي/ نادر حاجی محسن/ نادر مقبلان/ نادیا بورند/ نارنج امیدی/ نازآفرین نظرآهاری/ نازلی فرخی/ نازنین افشین جم/ نازنین پاسلار/ نازنین توکلی/ نازنین فرزانجو/ نازنین کاظمی/ نازنین کیانی فرد/ نازنین نظرآهاری/ نازیلا سیاحی/ نازي رجايي/ ناصر اشجاری/ ناصر بهبهانی/ ناصر جعفری/ ناصر سلطانی/ ناصر شیرمحمدی/ ناصر مستشار/ ناصر هاشمی/ نامیه اصفهانیان/ ناهید اسماعیل زاده/ ناهید توسلی/ ناهید جباری/ ناهید جعفری/ ناهید خیرابی/ ناهید رمضانی اوزینه/ ناهید علی طالب/ ناهید کشاورز/ ناهید مجیبی پور/ ناهید میرحاج/ ناهید واحدیان/ نایافت بازرگان/ نجمه آجر بندیان/ نجمه خاکباز/ نجمه راد/ نجمه زارع/ نجمه مظاهری/ نجمه نگارستانی/ نجيبه سبحاني/ ندا آزاد/ ندا اصلان/ ندا انصاری/ ندا جوادی/ ندا حبيب اله/ ندا شاکری/ ندا عباسی/ ندا مهاجرين/ ندا مهرباني/ ندا نعمت الهي/ ندا نوربخش/ ندا یاوری وند/ نرجس عزیزی/ نرگس آروني/ نرگس اردلانی/ نرگس اعلایی/ نرگس تقی پور/ نرگس جودکی/ نرگس حسن لی/ نرگس خسروشاهی/ نرگس زهره نسب/ نرگس سرداری/ نرگس طیبات/ نرگس عرب عامری/ نرگس عظيمي/ نرگس قائدی/ نرگس قلي پور/ نرگس محمدی/ نرگس نعمت الهي / نریمان رحیمی/ نسترن سامی/ نسترن فیروزه/ نسترن نسام/ نسرین اردلان/ نسرین افضلی/ نسرین بشارت/ نسرین جزایری/ نسرین زمانی/ نسرین ستوده/ نسرین شکیبایی/ نسرین فرهومند/ نسرین محامی/ نسرین محمدی/ نسرین مزرعه/ نسرین ملکی/ نسرین ناطقی/ نسرین نسرین ناصری/ نسرين نعمت الهي/ نسرين هدايتكار/ نسیم خسروی مقدم/ نسیم سرابندی/ نسیما شریعت/ نسيم تنها/ نسيم طاهري/ نسيم ملكي/ نسيم نوايي/ نشمیل احمدپور/ نصرت بازرگان/ نصور نـقی پور/ نصیبه رضائی/ نظام الدین قهاری/ نعیمه باوی/ نفشه همتی/ نفيسه آزاد/ نفيسه زارع كهن/ نگار انسان/ نگار رهبر/ نگار سماک نژاد/ نگار قجر/ نگار محمد صادق/ نگار محمدی زاده/ نگار مصطفوي/ نگین احتسابیان/ نگین فیروزه/ نگین مظاهری/ نگين مصطفوي/ نوشابه امیری/ نوشین احمدی خراسانی/ نوشین بلوریان/ نوشین جعفری/ نوشین خاکی/ نوشین سلیمانی/ نوشین سید حسینی نوین/ نوشین شهرکوهی/ نوشین کشاورزنیا/ نوشین محمدی/ نوشین نیک پور/ نوشين زارعي/ نوید شریف/ نوید کاشانی/ نوید محبی/ نهال سحابی/ نهال نوايي/ نهضت فرنودی/ نیالا مسروری/ نیر رستمی/ نیره توحیدی/ نیره توکلی/ نیکا سعیدی/ نیکزاد زنگنه/ نیکی ایرانی/ نیلوفر انسان/ نیلوفر بان/ نیلوفر بیضایی/ نیلوفر سلطانی/ نیلوفر شمیرانی/ نیلوفر صلاحی/ نیلوفر گلکار/ نیلوفر محمدی/ نیلوفر مهدیان/ نیلوفرکشمیری/ نیلوفر یعقوب پور/ نیما پور یعقوب/ نیما شوکتیان/ نیما قاسمی/ نیما ناصرآبادی/ نیما نامداری/ نینا مرتضوی/ نینا نادری/ نیوشا درخشان/ نيره فارسي/ نيره ناميان/ نيلوفر خادمي/ نيلوفر رفيعي/ نيلوفر منصوري/ نيلوفر منصوريان/ نيما نعمت الهي/

وجیهه تشکری/ وجیهه شاه بالایی/ وجیهه مقدم/ وجیهه ورع/ وحید قاراباغلی/ وحید میرزاده/ وحیده احمدیان/ وحیده مولوی/ وحيده قلي پور/ ولادیمیر بابایان/ ونوس کنعانی/ وهاب دوستی دوكشكانی/ ویدا بیگلری/ ویدا حاجبی/ ویدا فرهودی/ ویکتوریا آزاد/ ويدا سادات آيينه ساز/

هاجر جهان بخشی/ هاجر کبیری/ هادی ابراهیمی/ هادی احتظامی/ هادی الم لی/ هادی جواهری لنگرودی/ هادی خسروی مقدم/ هادی قدسی/ هادی كحال زاده/ هارونا کافاندو/ هاله آگنج/ هاله داوودي/ هاله سحابی/ هانا دارابی/ هانيه مصطفوي/ هایده تابش/ هایده قهرمانی/ هایده مغیثی/ هايده ميرهادي/ هدا امیدی/ هدا بيت مشعل/ هدی امینیان/ هدی صابر/ هدی کیانی راد/ هدی لچینانی/ هدیه بستان/ هدیه خدایی/ هدیه سویدایی جم/ هدیه قربانی/ هدیه لادن/ هلاله صابر/ هما خداوردي/ هما عابدی/ هما فلاح/ هما كاوياني/ هما مداح/ همایون مهمنش/ همه گل د ریا پیما/ هنگامه غضنفری/ هوشمند حقاني/ هوشنگ سیاح پور/

یاسر رحمانی/ یاسر معصومی/ یاسمن نبوی/ یاسمن دادور/ یاسمین فرزانجو / یاسمین منوچهری/ یاشا وکیلی/ یاشار پور محمد/ یاشار سالک/ یاشار محتشم/ یاشار هدایی/ یاور خسروشاهی/ یحیی غلامی/ یسنا حیدری/ یگانه خویی/ یوسف احدی / یوسف پویا/ يلدا قلي پور

*برای پیوستن به این ائتلاف اسامی خود را به این آدرس ایمیل بفرستید

layehe.zedekhanevadeh@gmail.com


Wednesday, August 20, 2008

سایت ها ی فیلتر شده ای که از پروتکل SSL استفاده می کردند بلوکه شده اند

ایران ب ب ب

به دلیل اینکه نظام سانسورچی جمهوری اسلامی سایت های فیلتر شده ای را که از پروتکل SSL استفاده می کردند موفق شده است بلوک کند و دیگر این سیستم در ایران برای باز شدن صفحات فیلتر شده بدون نیاز به فیلتر شکن، کارا نیست، لذا ما برای استفاده از روشهای دیگر جهت شکستن فیلتر در ایران، آدرس اصلی خود را به حالت عادی برگردانده ایم.

خواهشمندیم آدرسی را که برای پیوند به سایت ایران ب ب ب استفاده کرده اید، از https://iranbbb.org
به
http://www.iranbbb.org
تغییر دهید.

به امید سرنگونی رژیم اسلامی و آزادی دوباره ی ایر ان

مدیریت سایت ایران ب ب ب
http://www.iranbbb.org

Monday, August 18, 2008

زنان و مردان آزادیخواه و نهادها و فعالین چپ و رادیکال جنبش آزادی زن را به مبارزه گسترده فرا میخوانیم

پلاتفرم چپ علیه لایحه خانواده رژیم
http://pelatformechap.blogfa.com
آدرس تماس برای امضا و همکاری:
pelatformechap@yahoo.com



زنان و مردان آزادیخواه و نهادها و فعالین چپ و رادیکال جنبش آزادی زن را
به مبارزه گسترده فرا میخوانیم


پلاتفرم چپ
علیه لایحه خانواده جمهوری اسلامی!


لايحه خانواده جمهوري اسلامی، قرار است اين روزها در مجلس اسلامی مورد بررسي قرار بگيرد. اين لايحه از طرف قوه قضائيه حكومت به دولت و با تغييراتی از سوی دولت به مجلس ارائه شده است. در اين لايحه همه قوانين زن ستيز اسلامی، بهمراه بندهای فوق ارتجاعی جديدی، برای تحميل بي حقوقی مطلق به زنان و عقبگرد هرچه بیشتر جامعه به مجلس داده شده است. این لایحه اعلان جنگ آشکار به کل جامعه ایران، اعم از زن و مرد است. ادامه جنگ این حکومت با حقوق و حرمت زن، سکولاریسم، آزادیخواهی و برابری طلبی در جامعه است. این لایحه تشدید خشوت و بیحقوقی سازمانیافته علیه زنان و علیه کل مردم است.

اين قوانين و اين لايحه زن ستيز و قرون وسطايي حكومت اسلامی بايد با بيشترين اعتراض مردم آزادیخواه در ایران و در سطح بین المللی مواجه شود. ما با ارائه این پلاتفرم علیه لایحه خانواده رژیم اسلامی، پرچم اعتراض چپ و آلترناتیو را بلند میکنیم و همه زنان و مردان آزادیخواه و نهادها و فعالین چپ و رادیکال جنبش آزادی زن را به حمایت از آن و دست زدن به یک مبارزه گسترده فرامیخوانیم:

1 اعتراض ما به کلیت رژیم اسلامی و بند بند قوانین آن و از جمله کلیت لایحه ارتجاعی خانواده است. ما و مردم ایران به رژیم اسلامی و کلیه لوایح و قوانینش نه میگوئیم! نه به رژیم اسلامی! نه به کلیت لایحه ارتجاعی خانواده! نه به بی حقوقی مطلق زن در ایران! نه به حجاب اجباری! نه به صیغه و تعدد زوجات! نه به آپارتاید جنسی!

از نظر ما کلیه قوانین ضد زن جمهوری اسلامی باید لغو شود! دست مذهب باید از حکومت و از کلیه شئون زندگی اجتماعی مردم قطع شود. از نظر ما بهبود ولو جزئی در وضعیت زندگی زنان و مردم ایران، در گرو مبارزه قاطع برعلیه کلیت نظام و قوانین حاکم و در گرو سرنگونی جمهوری اسلامی است. ما با نفس تعدد زوجات، با و یا بدون رضایت همسر قبلی به شدت مخالفیم. این قانون عصر بربریت است. ما با نفس صیغه یعنی فحشاء اسلامی، با ثبت و بی ثبت آن مخالفیم! این تزریق ارتجاع محض به جامعه ایران است! ما با نفس مهریه و شیربها مخالفیم، خواه با مالیات، خواه بدون مالیات! این داد و ستد کردن زن در بازارهای اسلامی و سنتی است و مظهر بی حقوقی کامل میلیونها نفر از مردم است! ما با دخالت دولت در زندگی خصوصی افراد مخالفیم! خواه به اسم مذهب! به اسم کیان خانواده و ملیت! به اسم غیرت و ناموس یا فرهنگ و سنت!

2 این یک پلاتفرم آلترناتیو و چپ از شخصیتها و نیروهای مخالف جمهوری اسلامی در زمینه حقوق زن است. در مرکز آلترناتیو چپ تلاش برای سرنگون کردن رژیم جمهوری اسلامی قرار دارد. ما هرگونه ائتلاف و همکاری با نیروهای درون رژیم، جناحها و محافل آن، نمایندگان مجلس، نیروهای حاشیه حاکمیت، آیت الله ها و مراجع تقلید وابسته و غیروابسته به ظاهر مخالف حکومت را به اسم مبارزه برای حقوق زن و مقابله با لایحه خانواده، کلاهبرداری، سازشکارانه و یک پروژه سیاسی مخملی در آستانه رقابتهای انتخاباتی خود این حکومت میدانیم. مبارزه علیه لایحه خانواده و بر علیه ستم به زن، جای فراکسیون زنان مجلس، تحکیم وحدتیها، مشارکتیها، وابستگان دور و نزدیک رفسنجانی و خاتمی و کاندیداهای مضحکه انتخابات نیست. ما هرگونه تونل زدن میان اعتراض برحق زنان و مردم آزادیخوا به مجلس و ارگانهای حاکمیت را قاطعانه افشا و رسوا میکنیم. مبارزه بر علیه ستم به زن، میدان سازش و رقابتهای درون حکومتی نیست!
3 این لایحه ضدیت آشکار با حقوق زن و حقوق مدنی کلیه مردم و توهین به انسانیت است، قابل اصلاح نیست و باید به زباله دان ریخته شود. از نظر ما هیچ دولتی حق دخالت در زندگی خصوصی افراد را ندارد. تشکیل یا عدم تشکیل خانواده، ثبت یا عدم ثبت ازدواج، اتخاذ هر شکلی برای زندگی خصوصی افراد، باید آزاد، فارغ از دخالت دولت و مذهب و جزو حقوق مدنی شهروندان جامعه محسوب شود. در برخورد به این لایحه نه کیان خانواده برای ما اصل است! نه هویت ملی و فرهنگی، و نه عدم تطابق این قوانین با اسلام اهلی شده و حقوق بشری! از نظر ما هم کیان خانواده اسلامی و هم کیان خانواده ملی و سنتی بر پایه بی حقوقی زن بنا شده است. برای ما، حقوق زن و حقوق انسانی مردم اساس هر قانونی است! از نظر ما بالاترین و مقدس ترین امر در جامعه، تامین حقوق انسانی و عدالتخواهانه همه مردم است! هر فردی چه دارای خانواده باشد یا نباشد، زن باشد یا مرد، خود را ایرانی بداند یا نداند، مذهبی باشد یا غیر مذهبی، تک سرپرست باشد یا نباشد، ازدواج رسمی کرده باشد یا نکرده باشد، باید از شان و حرمت انسانی و حقوق یکسان در جامعه برخوردار باشد. در زمینه حقوق زنان در خانواده ما به این اصول معتقدیم و آنها را مطالبه میکنیم:

1. حق هر زوج بالاى ١٦ سال به زندگى مشترک به ميل و انتخاب خود. ممنوعيت هر نوع اجبار و اعمال فشار از جانب هر فرد و مرجعى بر افراد در امر انتخاب همسر، زندگى مشترک (ازدواج) و جدايى (طلاق).

2. براى رسميت يافتن زندگى مشترک از نظر دولت و شمول قوانين مربوط به خانواده به آن در صورت تمايل طرفين، ثبت آن در دفاتر دولتى کافى است. زدودن هر نوع رنگ مذهبى از ازدواج در اسناد و مراجع رسمى دولتى. ممنوعيت ايراد هر نوع خطبه مذهبى در مراسم دولتى ثبت ازدواج. اجرا يا عدم اجراى مراسم خاص، اعم از شرعى و عرفى، براى ازدواج نقشى در رسميت آن و مقام آن در برابر قانون ندارد.

3.ممنوعيت هر نوع معامله گرى در ازدواج نظير تعيين شيربها، جهيزيه، مهريه و غيره بعنوان شروط ازدواج.

4. ممنوعيت تعدد زوجات و صيغه.

5. برابرى کليه حقوق زن و مرد در خانواده در امر انتخاب محل زندگى، امور مربوط به سرپرستى و تعليم و تربيت فرزندان، تصميم گيرى در مورد دارايى ها و اقتصاد خانواده و کليه امور مربوط به زندگى مشترک. لغو موقعيت ويژه مرد بعنوان سرپرست خانواده در کليه قوانين و مقررات و انتقال حقوق مربوط به سرپرستى امور خانواده به يکسان به زن و مرد.

6. حق بى قيد و شرط جدايى (طلاق) براى زن و مرد. برابرى کامل حقوق و وظايف زن و مرد در امور مربوط به تکفل و سرپرستى فرزندان پس از جدايى.

7. برابرى حقوق طرفين در هنگام جدايى نسبت به دارايى ها و امکاناتى که در طول زندگى مشترک عايد خانواده شده، و يا در طول زندگى مشترک مورد استفاده کل خانواده بوده است.

8. لغو انتقال اتوماتيک نام خانوادگى پدر به فرزندان و واگذاشتن تعيين نام خانوادگى نوزادان به توافق و انتخاب مشترک پدر و مادر. در صورت عدم توافق، کودک نام خانوادگى مادر را بر خود خواهد داشت. حذف ستون نام پدر و مادر از شناسنامه و اسناد هويت رسمى (نظير گذرنامه، گواهينامه رانندگى و غيره).

9. حمايت مادى و معنوى دولت از خانواده هاى تک والدى و بويژه حمايت فعال از مادرانى که جدا شده اند و يا اصولا بدون ازدواج صاحب فرزند شده اند، در برابر فشارهاى مادى و اخلاقيات ارتجاعى.

10. لغو کليه قوانين و مقررات عقب مانده و ارتجاعى که به رابطه جنسى زن و مرد با کسانى جز همسر خويش بعنوان جرم برخورد ميکنند.

11. برقرارى رابطه آزاد و داوطلبانه جنسى حق انکار ناپذير همه کسانى است که به سن قانونى بلوغ جنسى رسيده اند.

12. سن قانونى بلوغ جنسى براى زن و مرد ١٥ سال است. رابطه جنسى افراد بزرگسال (بالاى سن قانونى بلوغ)، با افراد زير سن قانونى، ولو با رضايت آنها، ممنوع است و جرم محسوب ميشود.

13. کليه افراد بزرگسال اعم از زن و مرد، در تصميم گيرى در مورد روابط جنسى خود با ساير افراد بزرگسال کاملا آزادند. روابط جنسى داوطلبانه افراد بزرگسال با هم، امر خصوصى آنهاست و هيچکس و هيچ مقامى حق کنکاش و دخالت در آن و يا اعلان عمومى آن را ندارد.

14. همه مردم و بويژه جوانان و نوجوانان بايد زير پوشش آموزش جنسى، آموزش روش هاى کم خطر جلوگيرى از حاملگى، و آموزش روش هاى تضمين ايمنى رابطه جنسى قرار داشته باشند. آموزش جنسى بايد جزو دروس اجبارى دبيرستان ها قرار بگيرد. دولت موظف است با تبليغات، ايجاد کلينيک ها و هيات هاى آموزشى سيار، کمپين ها و برنامه هاى راديويى و تلويزيونى ويژه، و هر روش موثر ديگر، آگاهى علمى مردم به جنبه هاى مختلف رابطه جنسى و حقوق قانونى فرد در روابط جنسى را به سرعت و به وسيع ترين شکل گسترش دهد.

15. وسائل جلوگيرى از حاملگى و بيمارى هاى مقاربتى بايد به رايگان و به سهولت در دسترس همه افراد بزرگسال قرار داشته باشد.

برای اعتراض و مقابله با لایحه ارتجاعی خانواده جمهوری اسلامی، ما همه فعالین حقوق زن و کودک، همه شخصیتهای مبارز و انقلابی، سازمانها و گروههای آزادیخواه و برابری طلب، احزاب سیاسی و کلیه مردم را به جمع شدن، اتحاد و ائتلاف با این پلاتفرم فرا میخوانیم!

آدرس تماس برای امضا و همکاری:

pelatformechap@yahoo.com

از وبلاگ پلاتفرم چپ عليه لايحه خانواده جمهوري اسلامي ديدن كنيد:

http://pelatformechap.blogfa.com

Friday, August 15, 2008

گمانه زنی دربارهء "شکل کارآگاهانه" جمعه گردی های الفاظ داغ (!) "سکولاریسم (!)" خودفريبانه ی نوری شکوه مند نو

- دارالترجمه یاجوج و ماجوج -



شکوه میرزادگی، حاج خانوم سکولاریسم (!) نو
گمانه زنی دربارهء
"شکل کارآگاهانه" محدودهء "کاربرد" جمعه گردی ها ی
الفاظ داغ
(!) "سکولاریسم (!)" خودفريبانه ی نوری شکوه مند نو

...................................



" گمانه زنی دربارهء شکل رژيم آينده/
نکته در آن است که ما اگر خود را در محدودهء کاربرد اصطلاحات و الفاظ در قرار دهيم، نه تنها به هيچ درک قابل اتکائی نمی رسيم، بلکه تنها قادر خواهيم شد که ـ با خودفريبی آشکار ـ هر چيزی را به هرگونه که بخواهيم نامگذاری کنيم" !

ا.ن. علای اصطلاحات و الفاظ سکولاریسم (!) نو
گوی ا.ن یوز نو
http://news.gooya.com/
آدینه 25 مرداد 1387 ـ 15 اگوست 2008
.....................................
چرا «سکولاريسم نو ... ا. ن. علای آگهی تجارتی  ترکمون زدن

" چرا «سکولاريسم نو؟.../
چرا برای من «سکولاريسم» اينقدر اهميت دارد؟ و چرا مصرانه می کوشم تا صفت «نو» را به آن اضافه کنم؟ ...
آنچه که می نويسم حاصل تجربه ای نيمقرنی است که بايد جائی به بار بنشيند و حاصلی...
اگر شما هم در همين قايق نشسته ايد اين اوقيانوس و اين پارو" !

ا. ن. علای آگهی تجارتی ترکمون زدن "سکولاريسم (!) نو"
سکولاریسم نو ! New Seculairism
http://www.newsecularism.com/Nooriala/introduction.htm
...........................

" گمانه زنی دربارهء شکل رژيم آينده/
می خواهم بگويم: زمان بلوغ ما وقتی از راه می رسد که بدانيم جنگ ما جنگ الفاظ و برجسب ها نيست و نبايد باشد"!

ا.ن. علای الفاظ و برجسب ها ی سکولاریسم (!) نو
گوی ا.ن یوز نو
http://news.gooya.com/
آدینه 25 مرداد 1387 ـ 15 اگوست 2008
.....................................

"چرا برای من «سکولاريسم» اينقدر اهميت دارد؟ و چرا مصرانه می کوشم تا صفت «نو» را به آن اضافه کنم؟" !

ا. ن. علای آگهی تجارتی ترکمون زدن "سکولاريسم (!) نو"
سکولاریسم نو ! New Seculairism
http://www.newsecularism.com/Nooriala/introduction.htm
...........................

"شما،
برای مظنه زدن حرف های من،
به منبع مراجعه نياز ندارید
بايد دقت کنيد تا ببينيد
که من از کنار هم نهادن يک مشت بديهيات
چه نتايج «کارآگاهانه» ای گرفته ام!"

ا.ن. اعلا ی نتايج "کارآگاهانه" نیو (!) سکولاریستی با شکوه نو
گو "." یا نیوز
http://news.gooya.com/society/archives/057174.php
آدینه 20 بهمن 1385 - 21 فوريه 2007

Thursday, August 14, 2008

گروه موسیقی “تپش 2012” كه از جوانان ایرانی و آلمانی تشكیل شده است گرداننده این کمپین است


کمپین 100.000 امضاء در 3 ماه



- آری
به دمكراسی، سكولاریسم و آزادی،
به عدالت اجتماعی و حقوق بشر،
به رفاه و آسایش و صلح و دوستی و همزیستی مسالمت آمیز،
به حاکمیت قانون و پایبندی به کنوانسیونهای بین المللی و بازگشت به جامعه جهانی

- نه
به جمهوری اسلامی.
به نابرابری زن و مرد،
به شكنجه، اعدام و نقض حقوق بشر،
به سركوب و دستگیری دانشجویان، كارگران، فعالین حقوق بشر، اقلیت‌های ملی یا مذهبی،
-
نه به ترور دگر اندیشان و مخالفان این رژیم در داخل یا خارج ایران،
-
نه به یك جنگ خانمان سوز و زمینه سازی های ماجرا جویانه آن توسط حاکمان نالایق جمهوری اسلامی ایران

..............................

1 - چه كسی برگزار كننده کمپین 100.000 امضاء است؟

- گروه موسیقی “تپش 2012” كه از جوانان ایرانی و آلمانی تشكیل شده است گرداننده این کمپین است.
- کمپین 100.000 امضاء به هیچ حزب و گروه سیاسی وابستگی ندارد.
- گروه “تپش 2012” در سال 2006 برنده جایزه موسیقی بین‌الملل ِ ایالت نورد راین وستفالن شد.
- گروه “تپش 2012” با موسیقی، ویدئو و كنسرت برای حقوق بشر در ایران فعالیت می‌كند.
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه كنید. www.tapesh-2012.com

2- هدف اصلی از برگزاری این کمپین چیست؟

الف- جمع‌آوری 100.000 امضاء در سه ماه (از 15 آگوست تا 15 نوامبر 2008)
ب- امضاهای جمع‌آوری شده در دهم دسامبر 2008 و همزمان با روز حهانی حقوق بشر به پارلمان اروپا در بروكسل عرضه خواهد شد.
پ- جلب توجه مطبوعات و رسانه‌های بین‌المللی به شرایط حاكم در ایران و نارضایتی‌های مردم ایران.

3- شما چه چیزی را امضاء می‌كنید؟

- نه به جمهوری اسلامی.
- نه به نابرابری زن و مرد،
- نه به شكنجه، اعدام و نقض حقوق بشر،
- نه به سركوب و دستگیری دانشجویان، كارگران، فعالین حقوق بشر، اقلیت‌های ملی یا مذهبی،
- نه به ترور دگر اندیشان و مخالفان این رژیم در داخل یا خارج ایران،
- نه به یك جنگ خانمان سوز و زمینه سازی های ماجرا جویانه آن توسط حاکمان نالایق جمهوری اسلامی ایران

- آری به دمكراسی، سكولاریسم و آزادی،
- آری به عدالت اجتماعی و حقوق بشر،
- آری به رفاه و آسایش و صلح و دوستی و همزیستی مسالمت آمیز،
- آری به حاکمیت قانون و پایبندی به کنوانسیونهای بین المللی و بازگشت به جامعه جهانی با رفتاری مسئولانه

4- چگونه می‌توانید از کمپین پشتیبانی كنید؟

- اولین و ساده‌ترین راه امضای متن کمپین است.
شما می‌توانید این متن را همین جا روی سایت امضاء كنید
یا از طریق فاكس به این شماره بفرستید +49- 234- 4388556
یا با ایمیل برای ما بفرستیدinfo@100000-emza.com
یا به آدرس ما پست كنید Postfach 250344, 44741 Bochum
- معرفی کمپین به دوستان خود و تشویق آنان برای امضاء ، یكی دیگر از راههای مهم پشتیبانی است.
- اگر شما خبرنگار و یا وبلاگر هستید می‌توانید اخبار کمپین را به اطلاع همگان برسانید.
- اگر شما هنرمند هستید می‌توانید در برنامه‌هایتان بینندگان خود را به امضاء و همكاری تشویق كنید.

5- چه شرایطی برای امضاء كردن لازم است

- تنها شرط شركت در این کمپین دارا بودن سن 18 سال كامل به بالا می باشد.
- همه افراد با هر ملیتی می‌توانند امضاء كنند.

6- محرمانه بودن

بر اساس اصل " حفظ اطلاعات" ، ما خود را موظف میدانیم که تضمین کنیم مشخصات شما فقط در این کمپین استفاده خواهد شد و كاملاً محرمانه خواهد ماند.
اینكه كدام بخش از مشخصات شما روی سایت نشان داده شود كاملاً بستگی به انتخاب شما دارد.
حتی تمام مشخصات شما می‌تواند مخفی بماند.

تیم صد هزار امضاء

  • - امید پور یوسفی
  • - ویدئو با همکاری: آریا، بهناز، میشا، اکارد، هلموت، شرو، دنیس، مانی، عباس، سینا، جسی، تانیا، امید، حمید، ارکان، دنیا
  • - موزیک: شاهین نجفی، میشا
  • - با تشکر از: کوشان، علی
  • - ترجمه: کامران، آرمان، عباس، آرمین
  • - ساپورت فنی و ادمین: رضا یونس شاد (admin@100000signatures.com)
    - با تشکر از دوستانی که ما را در این راه تشویق کرده و در راه اندازی این کمپین از هیچ کمکی دریغ نکردند.


بیانیه را امضاء کنید

Tuesday, August 12, 2008

اخلاقی هست لاکن که به طور "پاستوریزه" تبلیغات و چه و چه بکنیم که قانون (!) اساسی آخوندی، امت (!) ایران را سوسک نکرده


- دارالترجمه یاجوج و ماجوج-



اخلاقی هست لاکن که به طور "پاستوریزه" تبلیغات و چه و چه بکنیم
که عبا شکلاتی شیاد "اخلاق گرا (!)" تشریف داره
و قانون (!) اساسی آخوندی، امت (!) ایران را سوسک نکرده!



"اخلاقی هست بگوییم حسین شریعتمداری سوسک شد؟ / این یک سوال ساده است؛ قضاوت و پیش داوری هم نکنید! هر کسی از زاویه دید خودش به این پرسش پاسخ دهد ! آیا درست است برای حسین شریعتمداری مدیر مسوول روزنامه کیهان که صرف نظر از تمامی اقدامات اش در این سالها ، در همین روزهای اخیر مثلا به همین ابراهیم نبوی طنزنویسی که خودش هم البته چندان پاستوریزه طنز نویسی نمی‌کند گفته است سوسک با همان ادبیات خودش حرف بزنیم ؟…





می خواستم نتیجه گیری کنم که اگر اصلاح طلب ها دوباره قدرت را در دست بگیرن هر گز نمی‌توان از آنان توقع رفتار انقلابی و حذف رقیب با هر شیوه‌ای را داشت . این از مصائب مردان و زنان اخلاق گرا هست که اخلاق را بر اقتدار ترجیح می دهند و ترجیح می دهند از آنان زبان و نام نیک باقی بماند حتی به قیمت پای نفشردن بر اهداف و شعارهای خویش"!


مسیح علی نژاد
http://masihalinejad.com/
ا20 مرداد 1387 - 10 آگوست 2008




مردان و زنان اخلاق گرا !... تو رو خدا رئیس "جمهور(!)" ما رو نگاه کن

Sunday, August 10, 2008

دفاعیه (!) حاج خانوم "خط قرمز" سکولاریسم (!) نو ، وکیل مدافع يکی از مسلمان ترين حاج خانومهای "خط قرمز" صلح (!) و حقوق (!) بشر

- دارالترجمه یاجوج و ماجوج-


دفاعیه (!) حاج خانوم "خط قرمز" سکولاریسم (!) نو،
وکیل مدافع افتخواری يکی از مسلمون ترين حاج خانومهای
"خط قرمز" صلح (!) و حقوق (!) بشر
..........................


"ماجرای پنهان در پشت حمله به شيرين عبادی/
شايد يکی از مسلمان ترين زنانی که در ايران در راستای کسب حقوق بشر و برقراری صلح تلاش می کنند خانم شيرين
عبادی باشد. او هميشه ـ و نه تنها از وقتی که جايزه ی صلح را دريافت کرده ـ به عنوان يک زن مسلمان معتقد به اسلام شناخته می شده است و پس از دريافت جايزه نيز، در هر جمع و سخنرانی و مصاحبه ای، بر مسلمان بودن خود آنقدر و آنچنان تاکيد کرده است که عده ای برآشفته اند که «چرا تأکيد ايشان بر مسلمان بودن بيش از ايرانی بودنشان است». او حتی چند بار، بخاطر دفاع از اسلام به اين عنوان که: «اسلام با حقوق بشر در تضاد نيست» بشدت مورد اعتراض قرار گرفته است...

نه، شيرين خانم!


اين ماجرا از آن ماجراهايي نيست که بشود يک جوری از کنار آن گذشت اينجا پای چند همسری و رونق حرمسرای آقايان در ميان است و شما از اين خط قرمز مهم جمهوری اسلامی عبور کرده ايد"!

حاج خانوم چگوه میرزادگی
(از یلدای پیرارسال
یاد گرفته دیگه به "|مشرف " شدنش به "خط قرمز حجر الاسود" افتخارات نیو سکولاریستی(!) نکنه)

سکولاریسم (!) نو
HTTP://WWW.NEWSECULARISM.COM/AZ-NEGAAH/AZN-080908.HTM

19 مرداد 1387 ـ 9 اوت 2008


"ما هم رييس جمهور داريم، آنها هم رييس جمهور /

خانم اينگريد بتانکور Ingrid Betancourt ـ زنی که شش سال از زندگی و جوانی اش در زندان های شورشيان کلمبيايي به سختی گذشت ـ بالاخره هفته پيش آزاد شد. وقتی اينگريد دستگير شد، يا گروگان گرفته شد، در حال تلاش برای انتخاب شدن بعنوان رييس جمهوری بود….
صحنه ورود اين زن به فرانسه و استقبال پر شور رييس جمهوری اين کشور از او، با همه ی زيبايي و شادمانگی اش، برای ما انسان های
خاورميانه ای ـ و به خصوص ايرانی ـ يادآور درد بزرگی هم هست. چرا که بالاخره ما هم، مثل هر انسان ديگری، حق مقايسه داريم"!

حاج خانوم چگوه میرزادگی
سکولاریسم (!) نو
http://www.newsecularism.com/Az-Negaah/AZN-070508.htm
15 تير 1387 ـ 5 ژوئيه 2008




Saturday, August 09, 2008

آقایان (!) بلاگفا ، که ادعای "خدمت" " دارین؟ به "خدمات" وبلاگ پراکنی مطابق قانون (!) اساسی آخوندی ادامه بدین

راه من
http://www.rah-e-man.com/


نوشتن در وردپرس و بلاگر را به کاربران بلاگفا
و کسانی که تازه می‌خواهند وبلاگ نویسی را شروع کنند توصیه می‌کنم.
اینترنت روز به روز به سمت آزادی های بیشتر قدم برمی‌دارد.
خومان را محبوس سیستم‌های مستبد نکنیم.

اکثر ما وبلاگ‌نویسی را با نوشتن در سیستم‌های وطنی شروع کرده‌ایم، اگر کسی انکار می‌کند من انکار نمی‌کنم. من وبلاگ‌نویسی را از پرشین بلاگ شروع کردم، همان موقع که برای ساختن وبلاگ در بلاگ اسپات صفحه‌ی سیاهی با جمله‌‌ی قرمز “دسترسی ممنوع” می‌آمد. بعدها از بلاگفا هم استفاده کردم. در این چهار سالی که وبلاگ می نویسم هیچ‌گاه نشده کسی را مجبور به استفاده از سیستمی بکنم. اعتقادم بر این بوده است که کاربر بنا به راحتی و دلخواهش سیستمی را برای وبلاگ‌نویسی انتخاب می‌کند. درست مثل انتخاب وسایل شخصی، یکی با خودکار بیک راحت‌تر می‌نویسد یکی با خودنویس پارکر.

پیشنهاد داده‌ام. برای وبلاگ‌نویسی در کنار وردپرس و بلاگر، بلاگفا را پیشنهاد داده‌ام. نه برای حمایت از سیستم‌های وطنی، فقط برای سادگی و راحتی کاربر برای استفاده از آن. برای من مهم نیست که از بلاگر گوگل پشتیبانی می‌کند و از بلاگفا هیچ‌کس. اگر داستان بلاگر را خوانده باشید فرق یک سیستم محترم با یک سیستم مستبد خواهید فهمید. سیستمی که به کاربرانش احترام می‌گذارد.

آقای بلاگفا
،
شما که ادعای خدمت داری و از دیگران تقاضای حمایت از سیستم‌های وبلاگ پراکنی وطنی را داری، شما که همیشه به جای جواب دادن به مشکلات کاربران، مشکلات خودت را بیان کرده‌ای و به جای بهبود کیفیت بلاگفا به محدود کردن کاربران پرداخته‌ای، به نظرت جایی برای حمایت باقی گذاشته‌ای؟

بچه‌های تیم وردپرس فارسی هم ایرانی‌اند، آن‌ها هم برای ارتقاء وبلاگ نویسی کوشیده‌اند. برای قدرت گرفتن زبان فارسی در وردپرس دات کام زحمت کشیده‌اند. سعی کرده‌اند راه را برای کاربرانی که آشنایی با سیستم‌های خارجی ندارند هموار کنند. سیستم بلاگفا یک نقص بزرگ داشت که تیم وردپرس فارسی با دانش و تلاش خودش سعی در برطرف کردن آن‌را داشت و این کار را هم کرد. با امکانی که بچه‌های وردپرس فارسی فراهم کرده بودند، می‌شد از مطالب موجود در وبلاگ‌های بلاگفا یک پشتیبان تهیه کرد، کاری که سال‌هاست بلاگفا آن‌را پشت گوش انداخته است. چه شد؟ کمتر از یک روز بعد از این اتفاق بلاگفا کدها را مسدود کرد. به چه دلیل؟ آیا ترس از مهاجرت دسته جمعی کاربران به سمت سیستم‌های خارجی؟

وبلاگ‌های دوست‌داشتنی زیادی در سیستم بلاگفا می‌نویسند همان‌طور که در سیستم‌های دیگر وطنی می‌نویسند، همان‌طور که در وردپرس و بلاگر می‌نویسند. آقای شیرازی به نظرت ارائه‌ی امکانات بهتر و مفیدتر به کاربران خیلی سخت‌تر از بستن راه‌های مهاجرت است؟ متاسفم از اینکه می‌گویم شما در راه خدمت به تولید محتوای فارسی به بن‌بست رسیده‌اید. مگر نه اینکه هدف همه‌ی ما تولید محتوای فارسی است. چه فرقی می‌کند که کجا این محتوا منتشر می‌شود. من مدتی را با سیستم مووبل تایپ کار می‌کردم و حالا با وردپرس وبلاگم را مدیریت می‌کنم، هیچ راه مسدودی هم وجود ندارد، هر موقع خواستم می‌توانم به مووبل‌تایپ برگردم. مهم این است که من چه می‌خواهم.

راهی که شما پیش گرفته‌اید بی‌شباهت به حکومت‌های استبدادی نیست. به جای اینکه حق انتخاب را برای اعضای جامعه بیشتر کنند، راه‌ها را می‌بندند. شاید این پاک کردن صورت مسئله راه کوتاه‌مدت مناسبی باشد، اما در بلندمدت وقتی کاربران اعتمادشان را از دست دادند، بیشترین ضرر را خود بلاگفا و مستقیمآ مدیریتش متحمل خواهد شد. یقینآ کاربران، سیستمی را که نظارت محتوایی را بر عهده ی کاربران گذاشته است، برای کسب درآمد برنامه‌ی ویژه‌ای دارد تا کاربران و مخاطبینشان مجبور به تحمل آگهی‌های بعضآ جفنگ نباشند، روز به روز در حال ارتقاء سطح امکانات است و مهم‌تر از همه کسی را مجبور به ماندن نکرده است را به یک سیستم مستبد که مدیرش می‌خواهد بر کاربران حکومت کند آن‌هم به دلایل غیرقابل قبول ترجیح می‌دهند.

اگر تا به حال به پیشنهاد وردپرس و بلاگر بسنده کرده‌ام به خاطر این بوده است که کاربران بلاگفا راحت بوده‌اند. اما از این لحظه نوشتن در وردپرس و بلاگر را به کابران بلاگفا و کسانی که تازه می‌خواهند وبلاگ نویسی را شروع کنند توصیه می‌کنم. آنقدر راهنما و مطلب هم وجود دارد که برای استفاده از این سیستم‌ها دچار سردرگمی نشوید. نمونه‌اش سایت وردپرس فارسی و بلاگر فارسی. اینترنت روز به روز به سمت آزادی های بیشتر قدم برمی‌دارد. خومان را محبوس سیستم‌های مستبد نکنیم.

مرتبط:

کاربران بلاگفا محکوم به ماندن هستند!

از بلاگفا به هرجا تنها با چند کلیک

دغدغه های وطنی!

زندان بلاگفا-۱

به وردپرس بپیوندید